Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Alegeti masina dupa stilul de viata

 

Pentru ce opteaza o familie atunci cand doreste sa inchirieze o masina. Prefera un sedan sau un SUV? Amandoua tipurile de vehicule sunt populare si au dezavantaje si avantaje.
Un Sedan nu are spatiul oferit de un SUV dar este mult mai economic. Se conduce mai usor, este mai usor de parcat si are centrul de greutate mai jos fapt ce ii confera stabilitate. Pretul pentru un Sedan este mai coborat decat pretul pentru un SUV iar masina poare fi asigurata pe sume mici.
Faptul ca un sedan arata mai sobru si mai putin sport pare sa aiba o mare importanta in alegeri. De multe roi designul unei masini poate sa intreaca orice alt avantaj oferit de cheltuielile reduse. Un sedan nu este suficient de incapator pentru a putea transporta marfa sau bagaje voluminoase, si soferul sta la un novel mai jos si nu are atat de multa vizibilitate ca intr-un SUV.
Un SUV ofera in primul rand siguranta si are multe echipamente in acest sens. Poate aduce mai mult de 5 pasageri si pentru cineva care locuieste la tara si utilizeaza drumuri neasfaltate este de neinlocuit. Tractiunea integrala face ca un SUV sa fie usor de condus pe orice vreme.
Aproape toate firmele ofera SUV-uri compacte cu motor diesel ca o alternativa eficienta la clasicul SUV greu. Producatorii inteleg ca acest tip de masina puternica va fi preferata de oamenii carora le place sa calatoreasca sau care lucreaza in zone mai greu accesibile.
In orase SUV-urile arata toate dezavantajele, de la greutate de manevrare in locuri inguste si pana la modul in care se misca. De semenea aceste masini sunt tinta protestelor organizatiilor pentru protectia mediului din cauza cantitatii mari de CO2 emise.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov