Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Brasov inchirieri auto cel mai bun pret azi

 

Pana nu demult, paroape toate destinatiile pareau inaccesibila insa lucrurile s-au schimbat. Sunt o multime de alternative pentru a calatori: de la masina sau autocar, pana la trenuri de mare viteza si avioane. Fie ca sunteti o persoana care asteapta conncediul, fie ca sunteti un calator innascut care adora sa aiba mereu o noua destinatie, trebuie sa luati in calcul o serie de elemente extrem de importante in momentul in care planificati o calatorie.

Brasov inchirieri auto


In primul rand este indicat sa stiti cat mai din timp incotro veti dori sa calatoriti pentru a va putea orienta spre oferte cat mai bune. Acest lucru se aplica mai ales in cazul in care alegeti sa calatoriti cu avionul, caci programarea timpurie va ajuta sa obtineti bilete la pret redus. Si pentru ca totul sa fie pus la punct pana la cel mai mic detaliu, este bine sa se tina cont si de aspectul deplasarii in momentul in care ajungeti la destinatie.
Sunt nenumarate variante pentru deplasarea intr0un oras necunoscut, dar cea mai la indemana este reprezentata de serviciul de inchirieri auto, cunoscut si sub denumirea de rent a car. In prezent sunt numeroase firme care se ocupa cu acest lucru iar cu cateva cllick-uri au un telefon se pot rezolva toate inainte de a porni la drum.
Va oferim cateva sfaturi care sa va ajute sa inchiriati o masina si sa profitati din plin de avantajele unui astfel de gest. Diferentele lingivstice si dificultatile de comunicare nu vor ingreuna procesul si daca inchiriati devreme veti avea cele mai bune oferte.
De obicei pentru inchirierea masinilor vorbim despre oferte pre-pay nu trebuie sa existe costuri suplimentare. In plus veti avea ganatia ca masina dorita va fi pregatita si nu va trebui sa va multumiti cu ceea ce a ramas disponibil la momentul sosirii acolo.
Ideea de a sti ca este un loc in care va puteti intoarce daca aoar probleme cu masina sau daca sunteti nemultumit ca ajuta sa va relaxati si sa nu va faceti griji. Este indicat sa va asigurati ca faceti rezervarea la o firma de incredere pentru ca industruia de inchirieri auto nu are o legislatie specifica in cazul unei fraude.
Companiile au reguli si in ceea ce priveste benzina si este indicat sa intrebati aceste detalii pentru ca majoritatea vor cere sa returnati masina cu rezervorul plin sau sa platiti valoarea unui plin, ceea ce ar fi mult mai scump decat daca faceti personal plinul.
Polita de asigurare pentru masina trebuie studiata bine pentru a sti ce anume se intampla in cazul unei avarii si cea mai mare atentie se acorda mentiunilor in legatura cu avarierea ferestrelor, rotilor si chiar pentru condusul pe drumuri avariate.
Sunt anumite companii care ofera o polita de returnare a chletuielilor si care va acopera in cazul unui accident. Daca doriti sa anulati o astfel de asigurare aflati inaite ce costuri sunt prevazute de catre compania de inchirieri pentru aceasta situatie.
In general borkerii de incredere lucreaza si cu furnizori internationali si au relatii cu furnizorii locali prin proceduri stricte si prin acorduri contractuale care asigura servicii de calitate. In momentul in care rezervati o masina este indicat sa verificati conditiile si termenii acordului de inchiriere. Este indicat de asemenea sa va asigurati ca vehiculul nu are avarii in prezenta furnizorului si in acest mod veti evita neplacerile din momentul returnarii.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov