Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi pentru car hire Brasov

Car hire Brasov, intotdeauna pentru dumneavoastra!


Acum, ca aeroportul este aproape gata, avem nevoie si de servicii de inchirieri auto profesionale (car hire Brasov).

Cititi mai multe despre ce trebuie sa evitati cand inchiriati, informatii utile inchirieri auto si cum se inchiriaza o masina.

Este clar ca Brasovul tinde sa devina cel mai turistic oras al tarii, desi este la fel eclar ca serviciile nu sunt inca puse la punct. Daca la infrastructura se lucreaza, domeniul hotelier exista dar inca nu este destul de profesional, de capitolul distractii nici nu mai trebuie sa vorbim. Sunt mirifice, dar lipsesc aproape cu desavarsire. Si poate este mai bine asa. Pentru asa ceva exista Mamaia, cluburile din Bucuresti. Tipul de turisti interesati de natura sau vestigii istorice, de obicei nu sunt interesati si deacest tip dedistractii. Dar vor dori cu siguranta autonomie in deplasare. Si aici intervenim noi. Puteti rezerva o masina foarte simplu si online. Primul pas presupune alegerea modelului de autoturism dorit, a intervalului in care veti avea nevoie de acea masina si, eventual, daca intentionati sa o returnati in alt oras. Ajunsi la pasul 2 veti completa un formular cu datele personale pentru ca la ultimul sa alegeti modalitatea de plata. Puteti alege orasul in care vreti sa dispuneti de masina si ce dotari suplimentare vreti sa aiba acel model. Simplu, eficient, rapid. Parcul nostru auto va asteapta cu masini gata pregatite de drum. Dat fiind ca suntem la munte, modelele noastre sunt dintre cele mai robuste, pregatite fiind pentru conditii dintre cele mai vitrege

.Acum, ca aeroportul este aproape gata,  avem nevoie si de servicii de inchirieri auto profesionale (<em>car hire  Brasov</em>)

Parcul nostru auto:

clasa compact: Logan, Sandero, Ford Fiesta

clasa standard: Ford Focus, Ford Mondeo, Ranault Megane

Opel Zafira, Mercedes Vito

 

Rezervari: 10% reducere.
Oferte si promotii