Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Car rental brasov ieftine

 

Inainte de a inchiria o masina sunt cateva detalii pe care trebuie sa le luati in considerare. Pentru inchirierea pe perioade mai lungi de o saptamana puteti veti gasi cele mai bune preturi la companiile locale. Amintiti-va sa cititi cu atentie ofertele companiilor locale. Fiecare companie are politica sa si mentiunile de pe contract pot varia radical de la o companie la alta. Puteti verifica pe site-uri de inchirieri auto si puteti compara preturile si ofertele si vizitati si site-urile companiilor de care sunteti interesati deoarece puteti gasi oferte speciale si puteti beneficia de reduceri.
Pentru mai multe informatii accesati si paginile de ce sa inchiriem o masina, inchirieri auto fara asigurari si algeti masina dupa stilul de viata.

Car rental brasov ieftine


Pentru a micsora costurile, intrebati de descounturi, reduceri acordate utilizatorilor de carduri etc. Si pentru cei care inchiriaza frecvent se fac reduceri deci daca sunteti angajatul unei companii care inchiriaza des este posibil ca la aceeasi firma sa aveti rate negociate diferit de oferta generala.
Inainte de a cumpara online, cautati pe internet cupoane de reduceri sau vouchere. Este posibil sa gasiti astfel de cupoane de la compania de la care inchiriati.
Daca inchiriati online cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a confirma rezervarea. Daca rezervati la telefon intrebati operatorul despre toate restrictiile existente si absolut tot ce nu intelegeti. Cateva intrebari care ar trebui puse sunt: exista penalizare pentru neprezentare? cat de mult va fi pastrata masina daca sunteti prins in trafic in timp ce va indreptati spre locul de preluare? exista taxe suplimentare pentru soferii aditionali si trebuie mentionati si ei pe contract? o persoana de 20 de ani care va insoteste poate conduce masina?
Daca este pertinent, intrebati despre restrictii la calatoriile intre state. Pentru propria protectie in cazul unei avarii asigurat-va atunci cand inchiriati o masina si parasiti tara cu ea, daca firma de inchirieri are sediu si in tara in care va duceti.
Dupa ce ati utilizat deja serviciul de rent a car probabil ca nu veti avea timp sa stati cu agentul de inchirieri si sa verificati masina. Acest lucru este insa obligatoriu si va va salva de multe alte probleme. Reprezentantii unei firme va pot cauta chiar si la cateva zile de la momentul in care ati predat masina pentru a reclama unel defectiuni alte masinii si au si dreptul de a isi retrage banii de pe cardul de credit. De asemenea, nu uitati si sa va luati toate pucrurile din masina inainte sa o predati.
Nu uitati sa verificati RCA-ul. Pretul masinii include in cele mai multe cazuri si o asigurare de raspundere civila. Verificati daca acest tip de asigurare oferita de catre firma de inchirieri auto are si acoperire totala in cazul unui accident. Daca va fi mai mult de un sofer in masina trebuie sa treceti si numele acestuia pe asigurare.
Nu aruncati contractul si documentele aiacente dupa ce ati predat masina. Asa cum am spus si mai sus, firma de inchirieri auto pot sa reclame anumite defectiuni la cateva zile de la predare. Daca u mai aduceti documentul care sa ateste faptul ca defectiunile arau prezente deja, sunteti pasibili de plata.
Nu uitati sa va recuperati garantia. Firmele de inchirieri auto percep o garantie inainte de a inchiria o masina. Daca livrati masina in stare perfecta de functionare si nu prezinta nicio defectiune in plus fata de ceea ce era si pe cntract, atunci trebuie sa primiti inapoi garantia. Daca reprezentantul companiei uita acest aspect aveti grija sa ii reamintiti.
Nu cautati o benzinarie in ultimul moment.daca este posibil este recomandat sa returnati masina in acelasi loc din care ati preluat-o. Ar fi indicat sa va orientati dupa o benzinarie chiar de la inceputi si veti sti unde sa faceti plinul inainte sa predati masina. Daca veti cauta in ultimul moment o benzinarie apare riscul de a intarzia la returnarea masinii se va trebui sa platiti o taxa in plus pentru asta.
Fiti atenti la taxele percepute. Pretul pe care il primiti initial se poate dubla la finalul perioadei de inchiriere. Aveti grija la taxele precum asigurarea, taxa de intarziere la predare, taxa de aeroport, TVA-ul, taxa de predare in avans, taxa pentru de[asirea numarului de kilometri prevazuti in contract, etc.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov