Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Ce trebuie sa evitati cand inchiriati masini?

 

Nu cumparati asigurari suplimentare de care nu aveti nevoie. Daca aveti propria asigurare auto, aceasta poate acoperi daunele pentru masina inchiriata. Daca utilizati un card de credit pentru a rezerva si plati masina inchiriata, puteti beneficia de asigurare suplimentara in caz de coliziune.

Pe de alta parte daca nu aveti propria asigurare trebuie sa luati asigurarea oferita de companie.

Nu inchiriati direct din aeroport. Masinile inchiriate din aeroport au taxe suplimentare. Pentru a economisi este recomandat sa inchiriati direct de la companie.

Daca aveti de gand sa conduceti pe distante lungi, verificati limita de kilometri parcursi, prevazuta de companie. Multe companii de inchirieri ofera distante nelimitate pe toata perioada inchirierii, permitand-va sa conduceti cat de mult doriti fara sa platiti taxe in plus, dar altele va vor percepe taxe suplimentare pentru depasirea limitei de distanta. Daca urmeaza sa inchiriati un vehicul, in special pentru o perioada mai mare de cateva zile, asigurat-va ca nu aveti astfel de limitari sau ca aveti voie sa conduceti un numar suficient de km pentru a va asigura calatoria. Cand alegeti intre companii care ofera distante nelimitate, si comoanii mai ieftine cu limite de distanta, prima varianta poate fi de fapt cea mai buna.

Pentru a alege cel mai bun pret puteti compara pe internet preturile. Sunt si site-uri speciale care va ajuta sa gasiti cea mai ieftina companie de inchirieri auto.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov