Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Ce trebuie sa stiti cand inchiriati o masina?

 

Probabil ca toti am inchiriat macar o data o masina sau avem un prieten care a inchiriat una. In ceea ce priveste ofertele firmelor de inchirieri auto si conditiile de inchiriere parerile sunt impartite. Realitatea etste ca, in calitate de client, pentru a evita pierderea garantiei sau alte neplaceri legate de autoturismul inchiriat cel mai bine este sa ne informam in ceea ce priveste piata de inchirieri din Romania inainte de a ne hotari sa lucram cu o anumita firma de inchirieri auto.
Daca ati gasit o oferta buna pentru inchirierea unei masini nu va grabiti sa faceti rezervarea. Cautato pareri ale altor clienti care au lucrat cu aceasta firma.
Nu platiti avansul online inainte de a semna contractul decat daca este o firma de la care ati inchiriat si aveti incredere in firma respectiva. In mod normal plata se face la semnarea contractului, atat pentru perioada de inchiriere cat si pentru garantie. Exista riscul ca atunci cand faceti un avans online, sa pierdeti suma respectiva.
Puteti renunta oricand la inchiriere daca vi se pare ceva in neregula cu masina. Este mai bine sa preveniti decat sa reparati. De aceea este recomandat sa aveti 2 contacte de la alte firme de inchirieri auto. Daca masina inchiriata nu corespunde asteptarilor nu faceti compromisuri pe baza promisiunilor ca masina va fi schimbata daca are probleme.
Inchiriati masina doar in baza unui contract valabil semnat de forma de inchirieri si cereti agentului informatii necesare in ceea ce priveste evenimentele din trafic.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov