Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Cheap auto car hire Brasov ieftine

 

Aveti nevoie de masina pentru urmatoarea calatorie? O masina inchiriata va poate oferi acea libertate si flexibilitate pe care o cautati, iar in unele locuri poate fi singura posibilitate de a va misca rapid in zona.

Cheap auto car hire Brasov ieftine


Ideea de a inchiria o masina poate adauga complicatii suplimentare in organizarea unei excursii si de aceea v-a oferim cateva idei practie pentru a economisi bani, a intelege contractul de inchiriere si pentru a evita problemele cu compania de inchirieri.
Cititi si despre rent a car in Romania, rent a car investitie pe termen lung si despre car hire.
Ganditi atent ce anume doriti de la masina pe care o veti conduce. Daca sunteti insotit de copii sau de foarte mult echipament, veti avea nevoie fie de un portpagaj incapator fie de o masina incapatoare. Daca doriti doar sa economisiti atunci puteti rezerva cel mai mic model.
In multe cazuri dimensiunea masinii nu este singurul factor in functie de care sa va ghidati. Doriti ceva prietenos cu mediul? Atunci aveti nevoie de o masina care sa functioneze pe baza de resurse verzi. Nu puteti conduce decat utilizand o cutie de viteze automata atunci asigurati-va ca rezervati o masina cu transmisie automata.
Asigurati-va ca firma care va inchiriaza automobilul va poate asigura si alte accesorii precum un portbagaj atasabil, scaun pentru copil sau GPS.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov