Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Cum alegem compania de inchirieri?

 

Pentru inchirierile pe termen lung, rezervati in avans de acasa. Daca va hotarati sa inchiriati va recomandam sa alegeti companiile din orasul de destinatie. Atunci cand inchiriati o masina va trebui sa luati cateva hotarari, inclusiv de la cine veti inchiria si de unde veti ridica masina.

Majoritatea oamenilor cauta pe site-uri de tursim. Daca aveti o agentie de inchirieri auto preferata acasa o puteti folosi si in alt oras.

Atunci cand cautati agentii, nu va opriti doar la pret ci verificati ntreaga oferta. In final veti dori sa faceti o combinatie de preturi, servicii, locatii de preluare sau predare pentru a va asigura o calatorie confortabila.

Chiar daca internetul este plin de informatii, puteti da si un telefon la companie pentru a afla toate detaliile de care aveti nevoie.

In general este un avantaj sa faceti contracte cu companii mari de inchirieri auto pentru ca puteti alege mai multe locatii de predare a masinii. De cele mai multe ori agentiile americane de inchirieri au birouri in mai multe locuri, si este indicat sa alegeti o companie care se afla in locul in care veti conduce.

Luand in considerare preturile este indicat sa intrebati de taxe si restrictii cand nu pentru a nu avea taxe suplimentare.

Indiferent de la ce companie inchiriati asigurati-va ca cititi toate hartiile pe care le primiti, inclusiv lista in care va sunt prezentate toate aspectele legate de masina.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov