Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Cum gestionati timpul si locul predarii

 

Este mai bine si mai putin stersant sa va incepeti calatoria departe de marile orase, si de aceea va recomandam sa luati masina din zone apropiate de orasul destinatie. Puteti alege un oras mai mic din care sa ridicati masina, in vecinatatea orasului in care doriti sa ajungeti. O alta idee ar fi sa nu stabiliti zilele de predare sau preluare din orase mici in weekenduri pentru ca majoritatea birourilor sunt inchise.

Daca ridicati masina de la aeroport veti avea un cost mai mare decat daca o luati din oras. Daca nu aveti nevoie de masina imediat dupa ce aterizati este mai bine sa incercati o varianta mai ieftina. Uneori inchirierea din aeroport poate fi avantajoasa. Multe zedii ale companiilor de inchirieri pot fi inchise in momentul in care ajungeti sau pot fi pe undeva pe strazi pe care nu le cunoasteti si puteti ajunge greu pana acolo.

Luati in considerare traficul, uneori poate fi mai usor sa conduceti de la aeroport decat de la un garaj aflat in mijlocul orasului. Inainte de a alege o locatie de inchiriere gasiti-o pe harta. Puteti gasi si o statie de tren. Uneori weroportul, gara se aplica doar ca destinatie de primire si nu ca destinatie de predare. Faceti conversia la tipul de bani pe care ii folositi in mod normal pentru a intelege corect preturile.

Verificati de doua ori moneda in care se face plata atunci cand comparati preturile. Cu cat inchiriati pe o perioada mai lunga cu atat veti plati mai putin.

Pentru a va asigura ca totul merge bine cititi voucherul de inchiriere inainte de a pleca acasa. Chiar daca ati facut o rezervare la telefon, agentul este posibil sa fi uitat anumite detalii. Intrebati despre taxe in avans puteti evita anumite surprize.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov