Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

De ce sa inchiriem o masina?

 

Prima impresie a multor persone este ca a apela la o firma de inchirieri auto este mult mai scump decat daca am folosi masina proprie sau masina firmei. In realitate situatia nu sta chiar asa.
O masina personala costa mult chiar si cand nu o folosim deloc. Costurile in ceea ce priveste inchirierea locului de parcare, reviziile in service-uri autorizate, ITP-ul la doi ani, uneliul ce trebuie schimbat chiar daca masina nu este utilizata pentru ca in timp isi pierde proprietatile, impozitul pe masina si asigurarea auto obligatorie, iar pentru oamenii care stiu ce inseamna neprevazulul asigurarea CASCO, sunt toate niste cheltuieli foarte mari.
Daca urmariti cu atentie ofertele firmelor de inchirieri auto puteti gasi masini de inchiriat la preturi foarte bune chiar si ca persoana fizica, iar firmele rent a car se intrec in oferte speciale in speical in perioadele de interes din an cum ar fi sarbatorile si perioadele concediilor.
Daca faceti o comparatie intre preturile masinilor de inchiriat, in speciale al celor cu preturi apropiate de medie, si constatati ca numarul de zile pe an in care aveti cu adevarat nevoie de masina si in care o folositi impreuna cu familia, veti descoperi ca cheltuielile cu masina personala care in rest sta mai mult in fata blocului, depasesc cu minim 30% cheltuielile pe care le avem cu masina inchiriata.
Puteti inchiria orice, de la minivanuri, vanuri sau masini de teren, pana la masini personale din clasa economy sau mini si masini de lux. Totul depinde de nevoia de spatiu pe care o aveti si de alte considerente pe care le luati in calcul atunci cand doriti o masina.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov