Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Despre inchirieri auto

 

Este important ca pe piata rent a car sa existe atat diversitate deoarece clientii trebuie sa aiba si posibilitatea de a alege firma care sa le ofere cele mai bune masini si servicii.
O companie de inchirieri auto, pentru a fi cautata ar trebui sa creeze valoare pentru client si in asa fel sa existe implicare serioasa pe toate nivelele.
Pentru ca o companie de inchirieri auto sa fie cautata ar trebui sa poata crea valoare pentru client, in asa fel incat sa existe implicare serioasa pe toate nivelele. In mod explicit, nivelul in care firma de inchirieri auto se implica ar trebui sa fie ridicat si sa mentina p relatie de parteneriat cu clientii oferindu-le informatiile necesare dar si consiliere in ceea ce priveste masinile pe care doresc sa le inchirieze.
In toate organizatiile de succes comunicarea este foarte importanta. Comunicand eficient se poate sti exact care sunt asteptarile clientului, care sunt cererile clientilor si nemultumirile lor cu privire la serviciile pe care le primesc. Stiind parerea clientului se pot imbunatati mult mai usor strategiile de implementare din punct de vedere al organizarii in cadrul companiilor rent a car.
Avantajul pe care un client il are atunci cand inchiriaza masini de la o firma rent a car, este faptul ca masinile sunt verificate mereu si sunt bine intretinute. Companiile au avut mereu succes pentru atractia clientilor si fidelizarea lor, pentru ca stim cu totii cat este de util un mijloc de transport.
Tehnologia pe planuri informationale devine tot mai utila si mai avansata pentru ca multi indivizi cauta sa rezerve repede o masina, doar printr-un singur e-mail, printr-un telefon sau folosind formularul online.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov