Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismul



Data si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Despre serviciile de inchiriere auto

 

Cu cat sunteti mai energici si mai dinamici cu atat mai mult masina inchiriata va poate ajuta sa economisiti mai mult atat din punct de vedere al timpului alocat unei calatorii cat si din punct de vedere material. Daca sunteti in excursii sau in calatorii de afaceri veti economisii la almbele capitole in comparatie cu celelalte variante de miscare: autocar, autobuz, tren, taxi. Inchiriind o masina nu va conta la ce ora va intoarceti chiar daca este tarziu, nu trebuie sa depindeti de orarul mijloacelor de transport in comun, nu trebuie sa calatoriti alaturi de necunoscuti si nu trebuie sa pierdeti timp asteptand in statii.
Cititi mai multe despre inchirieri auto.
Masinile oferite de firmele de inchirieri sunt in general in stare buna si sunt bine intretinute, atat tehnic cat si estetic, si nu trebuie sa va faceti griji in privinta lor ci sa va concentrati pe activitatea propusa. Foarte multe persoane se gandesc frecvent la beneficiile pe care le aduce un autovehicul inchiriat pe care sa il poata utiliza atunci cand au nevoie fara sa fie conditionati de utilizarea restrictiva de cele mai multe ori lipsita de confort sau cu un confort redus a mijloacelor de transport in comun, sau de perioada in care masina personala se afla in service. Pentru aceste persoane apelarea la o masina inchiritata pare a fi cea mai buna solutie.
Inainte de a apela la serviciile unei firme de inchirieri trebuie sa avem cativa factori care pot sa diferentieze o alegere bine facuta de una nu tocmai inspirata. Auto Rent Brasov este o firma ce vin in intampinarea clientilor cu servicii ce diferentiaza Auto Rent de alte firme de inchirieri ajutand clientul sa isi dea seama ce nevoi are si cum le poate satisface utilizand serviciile firmei.
Inainte de toate credem ca cel mai important lucru de care trebuie sa se tina cont este bugetul de care dispunem si pe care il putem aloca inchirierii unei masini. Preturile sunt variante in fucntie de modelul pe care il alegem si peroada pentru care se face inchirierea masinii.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov