Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Firme inchiriat auto Brasov

 

Daca sunteti in cautarea unei masini de inchiriat din diverse motive trebuie sa tineti cont de anumite lucruri inainte de a alege sa colaborati cu o firma de inchirieri auto. Uneori va pot fi de folos firmele de inchirieri auto care au sedii in orasul aeroport, acestea avand un program foarte extins de lucru cu clientii.

Firme inchiriat auto Brasov


Daca in locul de destinatie stati aproape de aeroport atunci este recomandat sa verificati companiile locale. Aveti mai multe beneficii decat daca inchiriati direct din aeroport.
Pot avea loc numeroase confuzii atunci cand cautati pe internet firme de inchirieri auto. Fiecare din noi ne dorim un pret mic, dar majoritatea termina prin a face o rezervare standard online, unde trebuie adaugate informatiile de contact si metoda de plata.
Nu este intotdeauna cea mai buna metoda de a face o rezervare pentru inchirieri auto. Pentru inchirieri auto exista un procent de 30% cazuri in care persoanele care fac rezervari nu se prezinta sa ridice masina si prin urmare companiile rezerva cu masinile cu o marja de eroare si de aceea va puteti afla in situatia in care tipul de masina ales nu mai este disponibil. Desigur nu vi se intampla asta daca respectati orele stabilite de preluare si daca tineti legatura cu firma de inchirieri.
Majoritatea absentelor la primire sunt cauzate de faptul ca o mare parte din rezervari nu sunt insotite de un card de credit si prin urmare beneficiarul nu este constrans de nimic pentru a se prezenta sau pentru a anula rezervarea de care pur si simplu uita in cazul in care nu mai au nevoie.
Daca vara tot mai multe persoane utilizeaza transportul in comun sau aleg sa mearga pe jos, iarna lucrurile se schimba. Soferii nu mai lasa masina acasa in special atunci cand temperaturile sunt foarte scazute. Acest lucru se reflecata atat in traficul aglomerat care in combinatie cu ninsoarea sau cu poleiul poate sa duca foarte usor la accidente.
Sunt si unele persoane care nu pot sa renunte la masina si au tot timpul nevoie de ea. In afara de persoanele care lucreaza ca agenti comerciali si trebuie sa se deplaseze tot timpul cu masina, sunt si persoanele care viziteaza anumite orase avand un scop precis, cum ar fi pentru intalniri de afaceri, si care au nevoie de masina pentru a se putea deplasa rapid.
De asemenea au nevoie de masini si cei care nu locuiesc in tara dar au nevoie de un autoturism cu care sa se deplaseze repede. Cu ajutorul unei masini inchiriate se pot deplasa repede fara a fi presati de timp si de faptul ca nu pot gasi un taxi. Costurile vor fi mai mici iar libertatea de miscare nu este singurul avantaj. Sunt multe firme de rent a car si puteti sa alegeti cele mai bune oferte. Se poate inchiria price tip de masina si va puteti alege si culoarea preferata daca aceasta este disponibila.
Pentru perioada de iarna, datorita faptului ca sunt mai multi clienti firmele rent a car au oferte avantajoase. Acestea va ofera fie reduceri pentru o anumita perioada fie pentru anumite masini. Sunt oferte chiar si pentru a doua inchiriere si de aceea aveti toate motivele sa apelati la un serviciu rent a car.
Nu doar persoanele pe care le-am mentionat mai sus pot sa apeleze la un astfel de serviciu ci si persoanele care au masina in service sau au ramasa fara masina din anumite motive. Se poate inchiria o masina si pentru excursii, si tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti acea masina care vi se potriveste.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov