Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Firme inchiriere auto Brasov ieftine

 

Atunci cand doriti sa faceti rezervari la o firma de inchirieri auto veti gasi in mod normal doua butoane “platiti acum” sau “platiti mai tarziu”. Nu toate companiile ofera posibilitatea de a plati in avans, iar cele care o fac nu pot oferi garantia pentru toate modelele de masini, dar aceasta optiune este prezenta si atunci puteti inchiria o masina cu rate mai mici decat cele standard. Ideea este ca atunci cand platiti in avans firma de inchirieri auto are certitudinea ca va veti prezenta si sunteti rasplatiti cu reduceri.
Plata in avans pentru inchirierie indiferent daca site-ul este unul plin de informatii sau un site opac, va aduce in majoritatea cazurilor o reducere a ratei standard.
Vacantele sunt o metoda foarte buna prin care va puteti incarca bateriile dupa perioade incarcate. Indiferent ce destinatie ati ales scopul principal al calatroriei este sa va ajute sa va relaxati si de aceea este bine sa puneti toate detaliile la punct inainte de a pleca pentru a putea avea o vacanta fara griji de care sa va bucurati pe deplin.
Cele mai importante detalii de care trebuie sa tineti cont atunci cand va planificat vacanta sunt cazarea, masa, transportul si activitatile pe care urmeaza sa le faceti. Fiecare aspect in parte este important si vacanta ideala presupune sa nu omitem niciunul din ele.
Pentru a calatori in tara sau spre tarile vecine si chiar in strainatate, dupa calatoria cu avionul o solutie de a va deplasa fara griji o reprezinta serviciul de inchirieri auto. Puteti inchiria un autoturism sau chiar un microbuz in functie de ce nevoi aveti. Indiferetn ca aveti propria masina sau nu, puteti aplea oricum la o firma rent a car pentru traseele stabilite. Aceasta modalitate de a calatori are mai multe vantaje si de aceea tot mai multe persoane aleg sa foloseasca servicii rent a car.
Atunci cand plecam in vacanta ne intrebam cu ce vom calatori. Pentru destinatii apropiate putem sa luam in clacul masina personala, trenul sau autocarul si pentru vacantele in afara tarii putem sa apelam la avion. Cu toate acestea nu trebuie sa neglijam nici deplasarea dupa ce am ajuns la destinatie. Daca nu avem masina personala este dificil sa putem vizita mai multe obiective care merita atentie intr-o singura zi.
Serviciile de inchirieri auto sunt tot mai apreciate de clienti si de calatori. Nu este de mirare ca multe persoane apeleaza la aceasta optiune pentru ca avantajele sunt numeroase. Trebuie sa luati in calcul si faptul ca puteti sa inchiriati din timp o masina pe care sa o utilizati deci scapati de o grija suplimentara. Totul se va aranja fara sa va streesati si veti beneficia de avantajul unor calatorii linistite. Se poate inchiria si o masina pe perioada calatoriilor fara sa luati in calcul detaliile tehnice, cum ar fi asigurarea si impozitele. De aceste detalii se va ocupa firma de inchirieri auto pentru a va putea oferi o experineta placuta si relaxanta.
Inchirierea unui autoturism este o varianta foarte practica pentru calatorii pentru ca va ajuta sa va deplasati in locurile pe care le doriti fara sa fiti conditionati de un program stabilit.
Avantajul pe care il aveti ca si client car va inchiria o masina de la o firma rent a car este si faptul ca masinile sunt verificate tot timpul si sunt si foarte bine intretinute. Aceste companii au mereu succes in atragerea clientilor si in fidelizarea acestora pentru ca stim cu totii cat este de tuil un mijloc de transport.
Tehnologia este din ce in ce mai avansata si mai utila pentru ca mult indivizi cauta sa rezerve repede o masina printr-un singur e-mail sau completand formularul online si doresc ca actiunea de a intra in posesia masinii sa aiba loc firesc si natural.

Firme inchiriere auto Brasov ieftine


In mod tipic, reducerile oferite de site-urile opace au tendinta sa fie mai agresive dar sa aiba mai multe restrictii, si de aceea este indicat sa va asigurati ca aveti exact ceea ce va trebuie inainte de a inchiria.
Amintiti-va ca ratele de inchiriere se pot schimba. Ceea ce pare a fi un super pret azi maine poate sa fie un pret extrem de mare. Cei care inchiriaza frecvent s-au invatat sa verifice preturile zilnic si daca apare o rata mai buna atunci anuleaza rezervarea si fac alta. Daca sunteti prinsi intr-o rezervare platita in avans nu puteti beneficia de oportunitatea de a alege un pret mai mic.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov