Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Firme inchiriere masini Brasov ieftine

 

La fel ca si companiile aeriene, companiile mari de inchiriere auto au adoptat "managementul randamentului". Aceasta inseamna ca computerele lor pot reajusta rapid preturile in functie de schimbarile oferite de autoturismele disponibile, astfel ca rata de inchiriere pe care o citati este valabila doar in acel moment. Daca nu rezervati imediat, rata este probabil sa se schimbe.

Firme inchiriere masini Brasov ieftine - preturi

Daca prima dvs. calatorie va fi de la un aeroport la un hotel, de ce sa nu luati transportul in comun sau un taxi pentru transfer la hotel in schimb? Acest lucru va poate economisi pretul unei inchirieri de o zi. Chiar daca trebuie sa conduceti in aceeasi zi in care zborul va ajunge, este posibil sa nu trebuiasca sa luati masina la aeroport. Prin ridicarea in centrul orasului, puteti evita adesea suprataxele mari de aeroport.

Daca aveti o asigurare personala sau platiti de pe un card de credit, probabil veti fi acoperit cel putin pentru daunele provocate de coliziune - deci nu ar trebui sa achizitionati asigurarea de daune produse de la compania de inchirieri auto. Daca aveti indoieli, adresati-va agentului de asigurari sau emitentului cartii de credit.

Inainte de a va indeparta de statia de preluare, inspectati cu atentie masina pentru a vedea toate eventualele probleme. Asigurati-va ca luminile si semnalele functioneaza corect si verificati kilometrajul. Raportati defectele simultan.

Familiarizati-va cu functionarea masinii inainte de a parasi lotul. Verificati in ce parte este rezervorul si aflati cum sa utilizati farurile, stergatoarele de parbriz si semnalizarea. Poate parea evident, dar veti dori, de asemenea, sa memorati marca, modelul si culoarea masinii dvs. - in acest fel nu o veti pierde prima data cand veti parca intr-un lot aglomerat!

Aveti grija de planurile de benzina preplatite. Intotdeauna umpleti rezervorul inainte de a returna vehiculul, astfel incat sa platiti doar pentru cantitatea de gaz pe care o utilizati. Incercati sa evitati statiile de benzina chiar langa aeroportul unde va abandonati masina - preturile tind sa fie cele mai ridicate acolo. In schimb, umpleti de la o benzinarie aflata intr-o locatie normala. Chiar si mai bine: Verificati pe internet inainte de calatoria dvs. pentru a afla unde sunt cele mai ieftine statii de benzina din zona dvs.

Poate parea contraintuitiv, dar returnarea masinii devreme va poate costa de fapt bani. S-ar putea sa trebuiasca sa platiti o taxa de returnare mai devreme, dar chiar si mai rau, structura taxei ar putea sa se schimbe, facandu-va responsabili pentru diferenta. (Daca platiti o rata saptamanala, dar returnati masina dupa numai sase zile, ati putea sa platiti o rata zilnica mai scumpa.)

Desigur, returnarea masinii cu intarziere te-ar putea costa prea mult - multe companii de inchiriere de masini va ofera doar o perioada de gratie de 30 de minute inainte de a incepe sa-si ridice taxele cu intarziere.

Inainte de a parasi vehiculul, verificati daca nu ati lasat niciun obiect personal. Nu uitati sa verificati torpedoul! Cele mai frecvente articole pierdute includ telefoanele mobile, ochelarii de soare si umbrelele.

Asigurati-va ca inspectorul de check-in inspecteaza corpul masinii in prezenta dumneavoastra si ca sunteti de acord cu orice daune. Examinati cu atentie acordul de inchiriere pentru toate taxele si asigurati-va ca agentul va credita orice depozit in contul dvs. in timp ce asteptati.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov