Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Firme inchiriere masini Brasov

 

Daca nu ati facut-o deja, va recomandam sa va alaturati programului de fidelizare al companiei dvs. de inchirieri auto atunci cand rezervati. Acestea variaza in functie de companie, dar cele mai multe dintre ele sunt gratuite si va dau dreptul la anumite privilegii la ridicarea vehiculului; informatiile dvs. vor fi deja stocate pentru ca ati mai inchiriat, permitandu-va sa intrati in masina si sa plecati mai repede pentru ca nu va mai fi necesar sa pierdeti foarte mult timpul cu hartiile. De asemenea, puteti beneficia de reduceri speciale sau de upgrade-uri gratuite.

Firme inchiriere masini Brasov - preturi

Cel mai nou mod de a economisi cu masinile de inchiriat este sa lucrati cu o fiirma de inchirieri automobil. Daca locuiti in apropierea unui oras mare sau daca sunteti un chirias frecvent, puteti economisi bani prin participarea la la programele de loialitate..

Intelegerea inchirierii

Daca rezervati online, cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a confirma rezervarea. Daca rezervati prin telefon, intrebati agentul despre restrictii. Asigurati-va ca intelegeti conditiile rezervarii. Exista o penalizare pentru neprezentare? Cat timp va fi tinuta masina daca sunteti blocat in trafic pe drumul catre statia de preluare? Exista o taxa pentru conducatorii auto suplimentari si trebuie sa fie mentionate numele acestora in contract? Care este varsta limita pentru a conduce o masina?

Daca este cazul, intrebati despre orice restrictii privind calatoriile de-a lungul frontierelor. Pentru protectia proprie in caz de defectiune, asigurati-va ca compania are birouri in toate statele sau tarile din itinerariul dvs.

Pentru inchirieri de autovehicule special pe anumite rute intrebati despre taxele percepute in cazul in care va abateti de la traseul fixat. Ele pot fi exorbitante.

Obtineti intotdeauna un numar de confirmare. Pentru inchirierea in aeroport, asigurati-va ca ati oferit reprezentantului serviciului de relatii cu clientii numarul de zbor si ora programata de sosire. Aceasta tine de obicei masina in cazul in care zborul este intarziat.

Costul real al inchirieri de masini

De multe ori pretul pe care il vedeti publicat in pliante mari poate deveni atat de ridicat cu taxele de stat si locale, taxele de aeroport, taxele suplimentare pentru conducatorii auto, asigurarile, bonurile de benzina si taxele de intarziere pe care le veti plati mai mult decat dublul asteptarilor. Aflati mai multe despre aceste costuri suplimentare in costurile ascunse de inchirieri auto.

De asemenea, rata anuntata poate fi valabila numai in timpul off-season sau pentru o dimensiune a masinii pe care ati considera-o nepotrivita.

In ultimii ani, principalele firme de inchirieri au devenit mai transparente in ceea ce priveste tarifele pentru masini de inchiriat, iar acum va arata, de obicei, costul total al inchirierii dvs., inclusiv taxele si taxele estimate, la inceputul procesului de rezervare.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov