Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Firme inchirieri masini Brasov ieftine

 

1. Achizitionati o asigurare

Majoritatea companiilor de inchiriere de masini vor bloca niste bani in cartea dvs. de credit pentru a acoperi posibilele daune sau taxe ale companiei de inchiriere a masinilor ca amenzi de trafic, curatari speciale ... Aceasta suma de bani depinde de categoria masinii si de tara, dar poate ajunge pana la o mie de euro.

Sfatul nostru este urmatorul: Achizitionati o acoperire globala fara chestuieli deductibile. Verificati ca este intr-adevar "fara deductibile". In acest fel, mai putin banii vor fi taxati ulterior in cartea dvs. de credit.

Firme inchirieri masini Brasov ieftine - sfaturi

2. Verificati conditiile in care trebuie sa fie facut plinul

Fiecare companie de inchirieri auto are o politica de combustibil diferita. Cele mai utilizate sunt: plin / mai putin plin: inseamna ca autovehiculele sunt preluate cu rezervorul plin cu combustibil si trebuie sa fie returnate cu rezervorul complet. Complet / gol: Platiti pentru combustibil la timpul de ridicare si returnati rezervorul cat mai gol posibil. Pre-achizitionat: Platiti pentru un rezervor complet de combustibil atunci cand va alegeti masina si va o lasati cum doriti. In afara de toate acestea, plata la compania de inchirieri auto pentru combustibil este mai costisitoare decat realimentarea la benzinarie.

Sfatul nostru este urmatorul: achizitionati cu o politica completa / completa. Nu va trebui sa platiti in avans pentru combustibil, nici pentru taxa de realimentare si veti putea alege statia de benzina.

3. Nu acceptati modificari ulterioare de costuri

Asistentii de inchiriere auto castiga un comision in functie de extrasurile suplimentare sau de asigurarile mai bune pe care le achizitionati la sediu.

Sfatul nostru este acesta: nu cedati presiunii. Ati comparat deja preturile tuturor autoturismelor disponibile si deja cunoasteti avantajele si dezavantajele asigurarilor si extrasurilor. Fiti rabdatori si pastrati-va rezervarea asa cum este.

4. Rezervati masina timp de cateva zile

Majoritatea companiilor de inchirieri auto platesc acelasi pret pentru o inchiriere de trei zile decat pentru o masina inchiriata pentru doua zile. Este mai dificil pentru companie sa gestioneze flota si sa aiba documentele pregatite pentru dvs., decat sa prelungeasca perioada de rezervare. In plus, daca vei intarzia la momentul abandonului, va fi foarte scump.

Sfat este urmatorul: daca doriti sa economisiti bani, faceti rezervarea in avans, in loc sa reduceti datele rezervarii. Daca credeti ca puteti intarzia cand returnati masina, o puteti inchiria pentru o zi in plus pentru un pic mai mult.

5. Inchiriati cand nu este sezon de excursii

Oferim cele mai bune preturi si reduceri suplimentare in pagina noastra web. Chiar si asa, flota companiilor de inchirieri auto este aproape plina in sezonul scazut, deoarece nu exista nicio cerere. De obicei atunci sunt oferte bune pe linie.

Sfatul nostru este urmatorul: daca nu aveti nevoie de inchirierea unei masini, iar pretul pe care il afiseaza o firma nu va convine, mergeti la aeroport si incercati sa negociati direct cu asistentul inchirieri auto. Poate puteti obtine o reducere sau o masina mai buna pentru acelasi pret.

6. Faceti fotografii ale masinii la momentul preluarii

A avea un accident de masina in timp ce conduceti este mai frecvent decat credeti, chiar daca sunteti un sofer excelent. Si nu numai accidentele, ci bordul masinii, ferestrele, oglinzile sau chiar anvelopele pot avea daune ... Toate aceste mici daune vor fi taxate in contul tau. In cazul in care masina este deja deteriorata, dar asistentul inchirieri auto nu o inregistreaza, va trebui sa o platiti.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov