Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Firme inchirieri masini Brasov

 

1. Faceti rezervarea in avans.

Va dam cel mai concret exemplu. Spania este una dintre cele mai importante destinatii turistice prin excelenta. In mod obisnuit, preturile de inchiriere a autoturismelor cresc atunci cand se apropie sezoanele aglomerate: Saptamana Pastelui si perioada de vara cand turistii vin in Spania, preturile cresc odata cu cresterea cererii, cu mai putine masini disponibile, iar restul sunt mult mai scumpe. Si daca intentionati sa calatoriti in Insulele Baleare (Mallorca, Ibiza, Menorca) sau Insulele Canare (Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote), fiti constienti de faptul ca exista o sansa sa nu gasiti niciun automobil.

Firme inchirieri masini Brasov - sfaturi

Sfatul nostru: faceti rezervarea in avans, cu atat mai repede, cu atat mai bine, pentru a va asigura ca obtineti o masina si economisiti niste bani. Puteti face rezervarea in ianuarie si puteti alege masina in iulie, fara nicio taxa.

2. Faceti mai multe rezervari in acelasi timp

Va recomandam sa faceti rezervarea in prealabil dar, daca nu sunteti sigur de datele calatoriei dvs.? Majoritatea companiilor de inchirieri auto permit sa faceti o rezervare si sa platiti doar o suma mica, iar anularile sunt de obicei gratuite.

Sfatu nostru: daca nu cunoasteti inca datele calatoriei dvs., modelul de masina, destinatia ... efectuati mai multe rezervari in acelasi timp si anulati-le din timp pe cele de care nu aveti nevoie.

3. Modificati datele rezervarilor dvs. daca nu calatoriti

Daca decideti sa nu inchiriati o masina in ultimul moment, si se schimba data calatoriei, schimbati datele rezervarilor dvs. in loc sa le anulati. De ce? Deoarece modificarea datelor rezervarilor dvs. este gratuita. Cu toate acestea, daca anulati o rezervare anticipata, va pot percepe pana la 100% din pret.

Sfatul nostru: daca trebuie sa anulati rezervarea cu mai putin de 24 de ore in avans, schimbati datele rezervarii. Si apoi anulati rezervarea. Pentru a face acest lucru, cititi Termenii si conditiile companiei de inchirieri auto si verificati regulamentele si datele de anulare.

4. Daca nu aveti un card de credit, adaugati un driver suplimentar

Majoritatea companiilor de inchirieri auto solicita o plata cu cardul de credit, desi unii dintre ei accepta si carduri de debit. Daca nu aveti niciunul, nu veti putea sa va alegeti masina in functie de compania pe care doriti sa o angajati.

Sfatul este acesta: adaugati unul dintre prietenii dvs. cu cardul de credit ca un driver suplimentar sau principal. Atata timp cat prietenul tau semneaza contractul in persoana, compania de inchirieri auto nu se va plange.

5. Verificati taxele pentru soferi suplimentari

Exista o taxa suplimentara pentru sofer suplimentar, deoarece companiile de inchirieri auto trebuie sa plateasca pentru asigurarea fiecarui sofer. Unele tari nu considera ca sotul / sotia este un conducator suplimentar.

6. Verificati conditiile de varsta

Daca aveti mai putin de 25 de ani sau aveti un permis de conducere de mai putin de patru ani, unele companii va vor percepe o taxa suplimentara, deci nu va fi ieftin.

Sfatul nostru este urmatorul: daca nu doriti sa platiti o taxa suplimentara, toti soferii trebuie sa aiba mai mult de 25 de ani si un permis de conducere valabil timp de cel putin patru ani.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov