Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


Firme inchirieri auto Brasovrent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Firme inchirieri auto Brasov

 

Este greu sa ne putem imagina viata fara masini pentru ca acestea sunt cea mai comoda metoda pentru a calatori si ne ofera o mobilitate considerabila. Masinile nu mai sunt de mult timp un moft ci sunt o necesitate. Pentru persoanele care nu au o masina personala sau pentru persoanele care au dar in anumite ocazii nu vor sa isi foloseasca masina proprie este posibilitatea de a apela la firme de inchirieri auto.

Firme inchirieri auto Brasov


Inchirierierea unei masini ofera o serie de avantaje:
Mobilitate sporita:
Pentru persoanele care nu au masina dar nu vor nici sa utilizeze misloacele traditionale de transport cea mai buna solutie este inchirierea unei masini in perioada necesara. Soferul este persoana care isi va stabili traseul si el va decide opririle spre deosebire de mijloacele de transport in comun. Calatoria va fi astfel mai putin obositoare si mai placuta.
Clientul isi poate alege masina dorita din parcul auto si unele dintre companii pot chiar sa asigure clientilor masina intr-un loc stabilit de comun acord. Pentru clienti mobilitatea este cuvantul cheie.
Comoditatea
O calatorie cu trenul poate fi mai ieftina dar si mai obositoare, in special atunci cand calatorim pe dintante mari. In plus trebuie sa suporti persoanele straine al caror comportament poate sa fie de cele mai multe ori necivilizat. O masina de familie inchiriata este foarte comoda si puteti lua mai multe bagaje decat in tren, iar opririle nu sunt conditionate si limitate ca si timp.
Calatoria utilizand o masina inchiriata poate sa fie mai ieftina decat calatoria cu trenul cand mai multe persoane sau familii calatoresc impreuna deoarece costurile se impart.
Reducerea costurilor
Multe persoane care au un autoturism personal apeleaza la masini inchiriate datorita costurilor mai mici. Chiar daca la prima vedere costurile par sa fie doar legate de carburant, lucrurile nu stau chiar asa. In afara de costul benzinei sau motorinei, o masina care circula implica si alte cheltuieli: taxe, intretinere, pise, service. Atunci cand inchiriezi o masina toate aceste cheltuieli vor fi responzabilitatea firmei de inchirieri auto.
Bucuria de a conduce o masina noua
Daca va plac lucrurile noi sunteti atras de modelele noi de autoturisme cu siguranta atunci cand vedeti o masina intr-o reclama va doriti sa o conduceti. Din nefericire nu ne permitem sa schimbam masinile de fiecare data cand apare un model nou. Puteti inchiria modelul de masina doriti si din cand in cand o astfel de exeprienta poate fi binevenita.
Posibilitatea de testare a unei masini inainte de a o cumpara
O masina nu este o achizitie ieftina. Poate va place un anumit model de autoturism si aveti suma necesara achizitiei, dar vreti sa aflati cum este experienta de a conduce acea masina. Poate ca va place in ceea ce priveste estetica dar atunci cand o conduceti experienta nu este cea dorita. Pentru a evita sa fiti dezamagit dupa ce ati cumparat masina este indicat sa o testati inainte de a o cumpara.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov