Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Idei pentru inchirieri auto

 

Aveti nevoie de o masina pentru urmatoarea calatorie. Inchirierile auto va pot oferi libertate si flexibilitate atunci cand calatoriti si in unele parti ale lumi este singura metoda de a va deplasa. Uneori serviciile de inchirieri auto va pot complica excursiile, mai ales atunci cand nu stiti ce sa alegeti si cum sa va orientati.

Ganditi-va bine ce fel de masina va trebuie. Daca aveti si copii sau foarte multe bagaje, veti avea nevoie de o masina mare sau de un SUV. Daca doriti sa economisiti benzina si ratele de inchiriere, veti avea nevoie de cel mai mic model.

Dimensiunea nu este singurul factor de care trebuie sa tineti cont. Aveti nevoie de ceva prietenos cu mediul? Sunteti obijnuiti cu masini care au transmisie automata? Aveti nevoie de elemente suplimentare, precum suport pentru snowboard, GPS?

De asemenea se ia in calcul si perioada pe care inchiriati. Daca este pentru mai putin de o saptamana probabil veti apela la o companie mare. Pentru inchirieri de o saptamana sau mai lungi, veti gasi cele mai bune preturi la companiile locale. Amintiti-va sa verificati si ofertele acestora atunci cand inchiriati si sa verificati conditiile de inchiriere. In cazul in care calatoriti mult, acordati atentie mentiunilr legate de eventualele daune, accidente, etc.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov