Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchiriat auto Brasov ieftine

 

Verificati cu atentie masina atunci cand o primiti. Faceti fotografii ale masinii si verificati, de asemenea, daca asistentul inchirieri auto scrie totul in documentatia masinii.

1. Faceti poze ale masinii la predare

Dupa cedarea masinii, un asistent de inchiriere de masini va verifica starea masinii si o va compara cu conditia initiala. In cazul in care masina este deja deteriorata, dar asistentul de inchirieri auto nu o inregistreaza, va trebui sa o platiti. Dar pot exista intotdeauna unele daune care nu sunt ale tale ... Cea mai obisnuita taxa este curatarea speciala, daca ei cred ca ai lasat masina murdara.

Inchiriat auto Brasov ieftine - sfaturi

Sfatul nostru este urmatorul: opriti autovehiculul cu suficient timp inainte de predare pentru a verifica cu atentie, impreuna cu asistenta inchiriere masina. Faceti poze ale masinii la ora calatoriei si asigurati-va ca totul este scris in documentele masinii.

2. Verificati incarcaturile dupa oprirea masinii

Dupa cedarea autoturismului, companiile de inchiriere de masini isi pot pastra inca depozitul sau pot percepe taxe suplimentare chiar si dupa cateva saptamani. Cele mai obisnuite taxe sunt: amenzile de trafic, taxele de pe autostrazi, amenzi in zonele de parcare sau zonele albastre, taxele de serviciu, curatenia speciala sau daunele in masina. Problema este ca ei nu va trimit, de obicei, dovezile documentare care dovedesc ca sunteti responsabili de aceste infractiuni.

Sfatul nostru este urmatorul: verificati toate taxele de pe cardul dvs. de credit dupa ce ati predat masina, timp de cel putin o luna dupa. Solicitati toate dovezile documentare si depuneti o plangere daca nu sunteti de acord.

3. Cum sa depuneti o plangere

Multi oameni ajung sa completeze o plangere oficiala impotriva companiei de inchirieri auto. Este un proces lung si plictisitor si trebuie sa completati multe documente si formulare, care ar putea fi greu de inteles. Daca sunteti strain este si mai dificil, deoarece documentele sunt in limba tarii respective si in cealalta limba co-oficiala a fiecarei tari. Este un proces dificil, mai ales daca nu vorbiti limba respectiva sau daca locuiti in alta tari.

Sfatul nostru este urmatorul: daca aveti o plangere, depuneti o plangere oficiala. E dreptul vostru. Exista doua modalitati de depunere a plangerii: fie completati un formular oficial de plangere, fie discutati cu un avocat. Trebuie sa completati corect documentele: daca nu le intelegeti, perseverati si discutati cu serviciul pentru clienti al companiei dvs. de inchiriere de masini. Daca solicitati un formular de reclamatie, solicitati formularul oficial de reclamatie, formularul companiei de inchiriere de masini este inutil.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov