Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriat masina brasovrent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Inchiriat masina Brasov

 

Inainte de a lua o decizie atunci cand doriti sa inchiriati o masina de la o companie autorizata pentru inchirieri auto este nevoie sa va hotaratii ce beneficii si ce avantaje doriti sa vi se ofere in schimbul colaborarii cu firma respectiva de inchirieri auto.

Majoritatea oamenilor se intreaba atunci cand doresc sa gaseasca o companie buna de inchirieri auto pe ce anume trebuie sa se bazeze. Este important sa se identifice compania care pune la dispozitie o varietate de servicii pentru clienti, cum ar fi transferul la aeroport, servicii de inchirieri masini cu sofer, servicii de inchiriat masini luxoase pentru diverse evenimente.

Inchiriat masina Brasov

Pentru a fi mai simplu si mai usor de identificat o companie de inchirieri auto puteti cauta pe internet avantajele care vi se ofera si toate detaliile despre inchirieri auto, despre cum se inchiriaza o masina, detaliile tehnice ale masinilor si alte informatii utile. De asemenea, toate datele se pot obtine si de la reprezentanta unde puteti suna si personalul disponibil va va indruma corect.
Atunci cand cautati succesul intr-o mare afacere, recuzita pentru prima intalnire este o baza solida care ajuta la construirea unor relatii de afaceri de lugna durat, unde masina de serviciu devine un pion de incredere pentru imaginea conturata si este adeseori mai importanta decat actiunile listate de catre o companie pe bursele de valori.
In mediul business timpul nu mai reprezinta bani ci informatie, iar rapiditatea cu care se transmite o informatie este un centru nodal pentru orice activitate.
Presati de timp si de intalniri urgente, oamenii de afaceri trebuie sa circule repede pentru a putea ajunge la timp in delegatii, la conferinte sau la evenimente care au loc in alt oras, si de aceea inchirierea unei masini este o solutie ideala.
Contractele directe sunt vitale in comunitatile de business. Acestea faciliteaza interactiunea si consolideaza relatiile care exista intre antreprenori.
In mediul de afaceri situatiile neprevazute pot sa apara oricand si daca sunt probleme cu masina sau aceasta este in service si este necesar sa participati la un eveniment, prin serviciile de inchirieri auto, protocolul poate sa fie o eticheta a cailor putere.
Transferul spre aeroport pentru a va deplasa in delegatii in alte tari sau revenirea din strainatate nu trebui compromise de agitatia si aglomerarea din orase si de aceea optiunea de a inchiria o masina de calitate este o optiune mai mult decat viabila. Prin profesionalism si seriozitate ne propunem sa devenim partenerul din umbra care sa va asigure succesul in afaceri, in roice zona a tarii s-ar afla acestea.
Chiria lunara este o cheltuiala deducibila la momentul inregistrarii si este incomparabila cu leasingul si creditul financiar a caror amortizare este liniara.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov