Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriaza masina brasovrent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Inchiriaza masina Brasov

 

Ganditi-va bine de ce masina aveti nevoie. Daca plecati in vacanta cu copiii sau aveti mult bagaj, veti dori probabil un vehicul mai mare sau un SUV. Daca doriti sa faceti economii atat la inchiriere cat si la benzina, alegeti cel mai mic model disponibil. Marimea nu este singurul factor de luat in calcul. Sunt mai multe detalii de care trebuie sa tineti cont: doriti ceva care sa protejeze mediul? Nu puteti conduce masini cu transmisie manuala? Puteti rezerva o masina cu transmisie automata. Inainte de a sena contractul cu o firme de inchirieri intrebati toate detaliile.

Pentru ce perioada inchiriati masina? In functie de perioada puteti aege si vehiculul pentru a va incadra in buget. In multitudinea de activitati prezenta unui mijloc de transport devine obligatorie. Chiar daca ne folosim de transportul in comun sau de masina personala este evident ca acest lucru ne usureaza foarte mult existente. Tot mai multe persoane si-au dat seama ca un permis auto este un atuu pentru o persoana activa, si ajuta la rezolvarea prompta a diverselor necesitati. Acesta este motivul pentru care numarul persoanelor care obtin un permis auto creste in fiecare an.

Inchiriaza masina Brasov

Daca va doriti libertate de miscare, sunteti sofer, dar doriti sa menajati masina personala, nu aveti propria masina sau sunteti intr-un loc strain in care trebuie sa va miscati repede cea mai buna solutie este inchirierea unei masini.
Sunteti nevoiti sa inchiriati o masina pentru vacanta sau pentru calatorii de afaceri si nu stiti ce anume ar trebui sau nu sa faceti atunci cand apelati la servicii de inchirieri auto? Sunt cateva reguli simple pe care ar fi bine sa le urmati in momentul in care inchiriati masini. Va trebui sa gasiti o companie rent a car de incredere. Cautati pe internet sau verificati forumurile de profil pentru a vedea care companie de inchirieri este cea mai apreciata. Apoi veti inchiria masina fie de pe site fie de la sediu. Puteti sa sunati pentru a face rezervarea. Un ultim pas va fi intalnirea cu agentul si preluarea masinii. Acesta este de altfel si momentul in care trebuie sa fiti foarte atenti la ce anume semnati.
Cand primiti masina nu o controlati doar superficial. Cand luati masina va trebui sa o verificati cu atentie atat la exterior cat si la interior. Cautati orice defectiune care nu este mentionata pe contract sau pe procesul verbal si anuntati agentul.
Sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le verificati: daca toate geamurile si usile se dieschi, testati farurile, acordati atentie zgarieturilor, testati stergatoarele si semnalizarea, verificati radioul si vedeti daca functioneaza, verificati oglinzile laterale, etc.
Nu platiti combustibilul in avans. Sunt si unele firme de inchirieri auto care va vor oferi posibilitatea de a plati combustibilul in avans. Acest lucru inseamna ca veti primi o masina cu rezervorul plin, dar daca la returnare rezervorul este doar pe jumatate plin nu veti primi banii inapoi.

masini de inchiriat brasov