Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Inchiriere auto Brasov online

 

Suntem in secolul 21 si avem pretentia ca toate dotarile Brasovului sa se ridice la acest standard.

Pentru mai multe informatii accesati paginile inchirieri auto folosind cardul Visa, sfaturi la inchireirea cu cardul si idei pentru inchirieri auto.

Inchiriere auto Brasov este un serviciu care nu are voie sa lipseasca din niciun oras care se respecta. Ne bucuram de faptul ca orasul nostru a inceput sa gazduiasca evenimente internationale care implica musafiri cu pretentii. Daca la capitolul cazare stam bine, nu acelasi lucru il putem spune despre alte servicii. Fie ca nu exista cu desavarsire, fie sunt atat de deficitare incat mai bine nu ar mai exista. Astfel, am observat o carenta de neiertat pentru orice oras care se respecta si am remediat-o rapid. Brasovul beneficiaza acum de cel putin un serviciu de inchiriat masini modern, cu tot ce inseamna personal calificat si masini fara cusur. Totul se poate rezolva online. In plus, pentru orice rezervare veti obtine un disount de 10%. Parcul nostru auto, chiar daca nu extrem de generos, este unul decent, prin care incercam sa acoperim cele mai comune cereri. Si sa nu uitam, suntem in Romania, iar modelele trebuie sa fie unele robuste, adaptate soselelor de la noi. Libertatea de a conduce si placerea de a va bucura de un concediu linistitse vor imbina perfect doar daca veti apela la noi!

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov