Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchiriere autoutilitara fara sofer Brasov

 

Cauti servicii de inchiriere autoutilitara fara sofer Brasov? Te asteptam cu o oferta speciala si iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a decide sa inchiriezi un van fara sofer de la compania noastra rent a car.

Inchiriere autoutilitara fara sofer Brasov - informatii utile

Exista multe momente in viata in care ai nevoie de mai mult spatiu, iar acest lucru este valabil mai ales atunci cand vine vorba de inchirierea de autoutilitare. Indiferent daca este vorba de un numar mare de pasageri pe care doriti sa ii transportat, un grad de confort sporit sau de numeroase utilaje care trebuie transportate, mii de autoutilitare sunt inchiriate clientilor privati sau de diferite businessuri in fiecare an. In acest articol va vom prezenta cinci motive de ce ar fi indicat sa inchiriati o autoutilitara.

Relocarea

Mutarea intr-un judet nou sau chiar intr-o tara noua este o perspectiva descurajanta pentru orice persoana. De altfel, impachetarea bunurilor este o activitate destul de stresanta. Foarte multi oameni incearca sa isi dea seama cum sa isi transpore bunurile in siguranta din punctul A in punctul B. Cu toate ca exista multe firme care ofera servicii de tip curierat, nimic nu este mai linistitor decat sa va descurcati singur cu procesul de relocare. Asadar, ar fi indicat sa optati pentru un serviciu de inchiriere autoutilitare, iar in acest mod veti avea tot timpul necesar pentru a va deplasa la destinatia dorita, dar veti fi responsabil si pentru ambalarea articolelor, incarcarea autoutilitarei si descarcarea acesteia.

Afacerile

Intreprinderile au nevoie si de cele mai multe ori sa inchirieze autoutilitare deoarece acestea reprezinta o solutie practica, eficienta si rentabila. Participarea la o expozitie comerciala pentru a reprezenta compania dumneavoastra poate fi o situatie nefericita deoarece veti avea bagaje suplimentare. Prin angajarea unei autoutilitare care se potriveste nevoilor dumneavoastra, va puteti asigura ca aveti tot spatiul necesar pentru a transporta bunurile pe care le detineti. Ln cazul intreprinderilor bazate pe servicii de tip HR, inchirierea unei autoutilitare va va fi utila pentru a transporta mai multi colegi sau angajati la expozitie, dar si pentru transportarea oricarui echipament necesar.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov