Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchiriere autoutilitara ieftina Brasov Brasov

Aveti nevoie de cea mai buna oferta pentru inchriiere autoutilitara ieftina Brasov? Suntem aici pentru a va oferi cele mai bune astfel de solutii. Va punem la dispozitie o gama variata de masini din care sa o alegeti pe cea potrivita.

Inchiriere autoutilitara ieftina Brasov - avantaje

Cautati o autoutilitara pentru a va transporta in siguranta lucrurile valoroase de la punctul A la punctul B? In cazul in care aveti nevoie de o autoutilara mare, dar si spatioasa, functii excelente de incarcare si o cabina confortabila, credem ca liftul nostru de la Luton ar putea fi optiunea perfecta. Nu ne credeti? Iata cinci motive pentru a lua in considerare atunci cand vreti sa inchiriati o autoutilitara pentru afacerea pe care o detineti

Atunci cand inchiriati o autoutilitara verificati toate componentele astfel incat sa stiti ce va poate oferi un astfel de vehicul. O autoutilara nu este o masina comuna, chiar daca aceasta poate fi decorata astfel incat sa sa se pleze pe cerintele dumneavoastra, ci mai degraba reprezinta un spatiu mare de depozitare, care este perfect pentru articolele pe care trebuie sa le transportati dintr-un loc in altul. De astfel, unele autoutilitare au scaune care se pot lasa pe spate si spatii mari in partea din fata.

Totusi, ar fi indicat sa evitati sa lasati spatarul scaunului pe spate, astfel incat sa aveti control deplin asupra bordului. Trebuie sa luati in considerare ca un astfel de autovehicul poate transporta si obiecte cu o greutate de 50 kg, mai mult sau mai putin. Asadar, daca alegeti sa inchiriati o autoutilara, nu numai ca economisiti timp, dar si effort fizic.

Cu ajutorul unei autoutilare puteti transporta si obecte destul de inalte. In zilele de astazi, majoritatea persoanelor au locuinte spatioase si inalte, deci, in consecinta, si piese de mobilier inalt si masiv. Daca inchiriati o autoutilara spatioasa, puteti incadra aproape orice piesa de mobilier atat in pozitie verticala cat si orizontala, economisind destul de mult spatiu.

Mai multe branduri de masini au produs autoutilitare. Indiferent de ce brand alegeti, trebuie sa stiti ca majoritatea vehiculelor sunt de calitate ridicata. Acestea prezinta o ergonomie excelenta si sunt confortabile, perfecte pentru soferii care conduc pentru prima data o autoutilitara.

In ceea ce priveste dimensiunea unei autoutilitare, trebuie sa stiti ca majoritatea autovehiculelor prezinta dimensiuni de 17,4 metri cubi de spatiu de depozitare. Acestea sunt perfecte pentru transportul a mai multor obiecte sau a celor cu adevarat voluminoase care nu se pot depozita intr-o masina normala.

 

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov