Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchiriere duba fara sofer Brasov

Iti oferim cele mai bune servicii de inchiriere duba fara sofer Brasovla preturi super avantajoase. Echipa noastra te asteapta cu cele mai bune servicii si preturi in acest sens. Toate masinile existente in flota noastra sunt bine intretinute si functioneaza corespunzator astfel incat sa te bucuri de cele mai bune experiente.

Inchiriere dupa fara sofer Brasov – informatii utile

Inchirierea unei dube reprezinta o solutie ideala pentru acele perioade in care masina dumneavoastra nu este suficient de mare pentru a duce la bun sfarsit anumite taskuri. Inchirierea unei dube este o solutie accesibila si reprezinta o modalitate mult mai convenabila decat o inchirierea unui sofer care conduce o duba.

Poate reprezenta un vehicul al companiei

In cazul in care trebuie sa transportati obiecte mari, inchirierea unei dube pe termen lung poate fi mult mai rentabila si mai convenabila decat sa cumparati un vehicul. Cumpararea unui vehicul presupune sa investiti banii intr-un obiect care se depreciaza ca valoare imediat dupa cumparare. Inchirierea unei masini elimina acest factor si veti constata ca suma alocata pentru inchirierea pe termen lung este mult mai mica comparativ cu costul unui vehicul. Un alt beneficiu financiar este reprezentat de faptul ca veti avea mai putine costuri de administrare prin inchirierea unui vehicul.

Schimbarea domiciliului

Multe persoane, in momentul in care doresc sa isi schimbe domiciliul, doresc sa angajeze o firma pentru transportarea bunurilor. Totusi, daca aveti forta fizica necesara pentru a va muta lucrurile de unul singur, inchirierea unei dube este o idee foarte buna deoarece veti economisi o suma substantiala de bani si va permite sa va mutati lucrurile cand doriti.

Inceperea facultatii

In cazul in care copilul dumneavoastra a optat pentru studii univeristare, trebuie sa stiti ca veti face numeroase drumuri intre domiciliu si orasul in care acesta studiaza. Indicat ar fi sa inchiriati o duba pentru a muta cat mai rapid obiectele noului student. Totodata, daca inchiriati o duba veti putea muta toate obiectele doar intr-o singura calatorie, economisindu-va timpul si banii.

Turneul cu trupa

Intotdeauna trupele au avut nevoie de mult echipament. Tobele, chitarele si amplificatoarele sunt articole voluminoase si grele care au nevoie de mult mai mult spatiu decat poate oferi o  masina. Indiferent daca formatia ta va avea un concert sau se afla intr-un tur, inchirierea unei dube este solutia perfecta pentru a va transporta instrumente.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov