Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchiriere duba ieftina Brasov


In sectiunea inchiriere duba ieftina Brasov poti gasi cele mai bune solutii pentru tine. Te asteptam cu o gama variata de servicii astfel incat sa ne adresam cu succes nevoilor tututor clientilor nostri. Ai nevoie doar ce cele mai buna masini pentru a obtine rezultatele dorite si noi te asteptam cu o flota mereu noua si cu masini verificate periodic in service, la preturi super avantajoase.

Inchiriere duba ieftina Brasov – informatii utile

Exista tot felul de motive pentru care ati inchiria o duba pentru weekend. De exemplu, atunci cand masina pe care o detineti nu este suficient de spatioasa! In momente ca acestea, cea mai buna alegere pentru dumneavoastra este o duba, deoarece este economica si convenabila. Inchirierea de dube este intotdeauna o afacere extrem de buna deoarece veti primi intotdeauna un vehicul nou, dar si asistenta din partea companiei de inchiriere, in cazul in care veti avea nevoie. Iata cateva motive grozave pentru a inchiria o dupa.

Transportarea articolelor voluminoase

Sa spunem ca tocmai ati achizitionat o canapea noua si ca doriti sa o luati acasa. In acest caz, ati putea sa inchiriati o duba astfel incat sa transportati piesa de mobilier mult mai usor. Inchirierea unei dube va poate scapa de dificultatile pe care clientii le intampina atunci cand apeleaza la angajatii magazinelor pentru transportul la domiciliu al pieselor de mobilier. De asemenea, veti economisi bani, deoarece nu va mai fi nevoie sa achitati taxele de livrare. Exista foarte multe tipuri diferite de dube, mari sau mici.

Asadar in cazul in care va mutati intr-o locuinta noua, solutia perfecta este sa inchiriati o duba. Este o optiune excelenta, iar costurile sunt scazute, spre deosebire de utilizarea serviciilor oferite de anumite firme de curierat. Mutarea dintr-o locuinta in alta este intotdeauna o sarcina destul de costisitoare.

Afacerile

De la marile corporatii pana la micile afaceri de familie exista adesea o linie fina intre profit si pierdere. Daca o companie doreste sa fie rentabila in ceea ce priveste transportul bunurilor, atunci ar trebui sa ia in considerare inchirierea unei dube. De altfel, inchirierea dubelor nu limiteaza o firma la o dimensiune a vehiculului, iar companiile va vor permite sa alegeti dintr-o gama uriasa de autoutilitare.

Firmele care inchiriaza dube trebuie sa plateasca anumite taxe rutiere, asigurarea, taxe de defectiune si intretinere. In cazul inchirierii dubelor,  aceste costuri extra nu se vor aplica pretului final.

 

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov