Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Inchiriere masina Brasov

 

O masina inchiriata nu trebuie doar sa fie in stare de functionare. Firmele incearca sa satisfaca cele mai multe pretentii ale clientilor, recunoscand faptul ca fiecare persoana are anumite necesitati sau gusturi atunci cand doreste sa circule cu o astfel de masina. GPS, echipament de iarna, anvelope si lanturi, scaune pentru copil, un rezervor preplatiti, dreptul de a sofa pentru a doua persoana, un anumit tip de vehicul sau o anumita marca sunt oferte minime pe care le puteti gasi discutand cu personalul angajat sau vizitand site-ul firmei rent a car.

Inchiriere masina Brasov

Alaturi de aceste oferte se gasesc si costurile si gratuitatile aferente. Modelele de masini aflate in dotarea unei firme rent a car sunt prezentate cu toate caracteristicile tehnice, existand posibilitatea de a verifica disponibilitatea unei anumite masini pe care o prefera clientul si de a o rezerva direct de pe site. Puteti alege orice clasa va convine, monovolum, berlina, mini sau SUV si trebuie sa stiti daca aceasta va va fi livrata acolo unde va este necesara, verificata din punct de vedere tehnic , cu rovigneta, asigurare CASCO si RCA gata platit.

Inainte de a va hotara asupra unui vehicul trebuie sa stiti ca este obligatoriu sa detineti permis de conducere de minim un an, aflat in termen de valabilitate, nu expirat si nici provizoriu, iar varsta minima etse de 21 de ani. De asemenea, varsta conteaza foarte mult pentru anumite tipuri de vehicule.
Inchirierea unei masini va ofera numeroase avantaje printre care vom enumera:
Siguranta si confort:
Beneficiati non stop de asistenta rutiera si de autovehicul la schim de fiecare data cand este nevoie, timpul de imobilizare al masinii este inexistent si operativitatea dumneavoastra va fi mai productiva.
Reviziile si reparatiile sunt realizate corect si la timp conform normelor prevazute de producator.
Beneficiati de oferte personalizate, raportate la nevoile pe care le aveti si beneficiati de detalii 24/7 de la consultatii nostri care va sunt mereu aproape.
Flexibilitate
Urmarim indeaproape nevoile clientului care in mod normal evolueaza si asistam cu ajutorul contractelor flexibilie toate modificarile care sunt legate de perioada de inchiriere, numarul de kilometri si tipul de autovehicul.
Previzibilitate
Costurile lunare sunt fixe pe intreaga durata a contractului. Taxele legate de masina preucm impozitul, rovinieta, asigurarile CASCO si RCA, vehiculul de inlocuire, mentenanta, reparatiile, intretinerea, schimbarea anvelopelor, ITP, reviziile, asistenta rutiera, vor fi incluse in costul lunar.
Avantaje financiare si fiscale:
Chiria lunara reprezinta o cheltuiala deductibila integral la momentul inregistrarii integrala in momentul inregistrarii si este incomparabila integral la momentul inregistrarii si este incomparabila cu un credit sau cu un leasing financiar a caror amortizare este liniara.
Avansul este 0 si nu implica un efort investitional iar neinregistrarea autovehiculelor in patrimoniul propriu maresc capacitatea de finantare pentru firma.
Nu exista riscuri finaciare leagate de reparatii si intretinere iar valoarea de vanzare a masinii este preluata in totalitate de noi si dumneavoastra va veti bucura de un flux mai transparent, mai simpu si mai previzibil.
Daca sunteti presati de timp si trebuie sa va deplasati rapid iar masina de care dispuneti nu este disponibila din diverse motive este recomandat sa apelati la o masina inchiriata pentru a nu compromite evenimentul sau intalnirea la care trebuia sa ajungeti.
In afaceri contactul direct este un element vital si faciliteaza interactiunile consolidand relatiile cu antreprenorii.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov