Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchiriere masini Brasov ieftine

 

O masina este o parte atat de comuna a experientei de calatorie si ati putea crede ca procesul ar fi simplu si transparent - totusi, sunt mai multe lucruri care sa il faca diferit. Trebuie sa cumpar o asigurare suplimentara? Cat platiti pentru a alimenta masina? Am auzit povesti de groaza despre pretentiile de daune false; ar trebui sa fiu ingrijorat? Nimeni nu este in jur sa inspecteze masina cu mine; este in regula? Pot sa conduc intr-o alta tara? Am nevoie de toate elementele suplimentare pe care mi le ofera la contorul de inchiriere? Aceste intrebari vin de fiecare data cand inchiriem o masina.

Inchiriere masini Brasov ieftine - sfaturi

Dintre toate optiunile dvs., exista unele lucruri pe care trebuie sa le faceti sau chiar nu ar trebui sa le faceti atunci cand va inchiriati o masina. Mai jos sunt 3 dintre ele.

1. Plata anticipata pentru benzina.

Taxele de benzina preplatite fac apel la dorinta noastra de simplitate in timp ce calatorim si, de asemenea, la preocuparile legate de intarzierea zborurilor, deoarece la fiecare cateva minute adaugate la calatoria spre aeroport se creeaza un risc mai mare pentru a ajunge prea tarziu. Deoarece securitatea aeroportuara a adus mult timp in acest proces, companiile de inchiriere au venit cu noi optiuni de realimentare a autoturismelor.

Daca nu sunteti siguri ca veti returna masina cu rezervorul gol sau daca aveti un zbor inainte de zori care ar face sa merite banii si sa nu trebuiasca sa va alimentati inainte de a pleca, puteti alege optiuni mai convenabile pentru combustibil. Chiar si optiunea in care platiti numai combustibilul pe care il utilizati in mod obisnuit este in favoarea agentiei de inchiriere, deoarece costul este intotdeauna mai mare decat atunci cand alimentati de unde doriti.

2. Gasiti singuri o benzinarie de unde sa alimentati masina

Cel mai bun moment pentru a gasi un loc pentru a alimenta vehiculul este imediat dupa ce il ridicati. Pe masura ce va duceti departe de aeroport sau de agentia de inchiriere, luati nota de benzinariile locale si faceti un plan pentru a va intoarce la cele mai usor accesibile sau la preturi avantajoase, la sfarsitul inchirierii. Cartierele din jurul aeroporturilor pot fi confuze si nefamiliare, deci nu doriti sa conduceti in cercuri in cautarea unei statii de benzina pe masura ce se apropie timpul de zbor. Faceti totul atunci cand nu sunteti presati pentru timp.

3. Fiti atenti la politele de asigurare

Inainte de a accepta o polita de asigurare, trebuie subliniat faptul ca politicile de asigurare auto pot varia considerabil, astfel incat veti dori sa va adresati direct asiguratorului. Daca aveti o acoperire minima permisa din punct de vedere legal, este posibil sa nu includa si acoperirea pentru masinile de inchiriat - in timp ce daca aveti ceea ce numesc companiile "acoperire completa", este aproape sigur ca sunteti asigurati si pentru masinile inchiriate. Sunati sau trimiteti un e-mail asiguratorului dvs. pentru a afla.

In general, regulile de baza sunt ca acoperirea pe care o aveti pentru vehiculul dvs. principal se extinde la vehiculul dvs. de inchiriere, deoarece inchirierea este considerata un vehicul de inlocuire in cadrul politei. Deci, daca aveti o acoperire cuprinzatoare asupra propriei masini, polita de asigurare va va oferi de asemenea o acoperire cuprinzatoare pentru vehiculul de inchiriat.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov