Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Inchiriere masini Brasov

 

Pentru mai multe informatii accesati si paginile despre inchirieri masini, avantajele inchirierii si serviciile de inchiriere.

Fara indoiala, Brasovul este un oras turistic. La fel de adevarat este ca, desi marea industrie brasoveana este de mult pusa pe butuci, investitorii sunt in continuare atrasi de aceasta parte a tarii. Inchiriere masini Brasov este, cel putin din aceste considerente, o necesitate. Stim cu totii ce convenabil este sa inchiriezi o masina atunci cand alegi sa vizitezi o regiune cu un trafic decent sau atunci cand intalnirile de afaceri devin presante. Insa avem nevoie de o masina buna, nu de lux, dar comoda, care sa transforme voiajul intr-o placere. Din acest punct de vedere noi va oferim cele mai bune masini. Niciodata o masina de-a noastra nu va va lasa in drum. Masinile noastre sunt verificate in amanunt de un mecanic dedicat dupa fiecare client. Pentru ca exista si clienti mai... sa spunem dificili. Fiecare masina trebuie spalata si verificata inainte de a-si primi urmatorul client. Pentru ca o masina docila este cel mai bun ghid al orasului. In definitiv, acum exista nelipsitele GPS-uri care ne vor revela si cele mai ascunse coltisoare ale orasului.Poiana Brasov va fi mult mai aproape, centrul mult mai mic, iar imprejurimile, cu acele mici si fermecatoare biserici satesti fortificate sunt acum la o aruncatura de bat.

Piata firmelor rent a car | Rent a car-ce aleg? | Rent a car pentru evenimente importante inchiriere masini brasov