Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchiriere transport mobila fara sofer Brasov

Ai nevoie de servicii de inchiriere transport mobila fara sofer Brasov? Suntem alaturi de tine cu masini de buna calitate, pe care le poti folosi pentru a transporta obiecte mari dintr-o locatie in alta. Atunci cand trebuie sa transporti mobila, este necesar sa te gandesti la faptul ca mobilierul trebuie sa fie transportat in bune conditii pentru a ajunge in siguranta la destinatie. Totodata, recomandarea noastra este sa tii cont de faptul ca atunci cand mobila nu este corect transportata exista riscul de a o deteriora iremediabil.

Inchiriere transport mobila fara sofer Brasov – avantaje

Atunci cand inchirierzi transport mobila fara sofer, poti alege singur timpul in care sa iti muti mobila. Practic nu mai esti constrans de faptul ca soferul are un anumit timp in care trebuie sa termine mutatul si nici nu trebuie sa iti adaptezi programul in functie de acest aspect.

Un alt avantaj la fel de important este faptul ca mobila va fi transportata in conditii optime. In momentul in care trebuie sa transporti obiecte de dimensiuni mari, ideal ar fi sa le introduci in masini de dimensiuni la fel de mari si sa nu incerci sa le transporti cu vehicule necorespunzatoare pentru ca exista riscul de a deteriora piesele respective.

Un alt aspect la fel de important este faptul ca atunci cand pui pe o masina mica obiecte foarte mari este posibil sa depasesti dimensiunile maxime admise pentru a circula ceea ce inseamna ca ai toate sansele sa iei o amenda.

Toate aceste aspecte sunt foarte importante si influenteaza dramatic modul in care vei transporta toata mobila in noua locatie.

Indiferent daca este necesar sa transporti mobila pentru o renovare sau trebuie sa iti muti birourile in alt sediu, o masina de transport mobila fara sofer este cea mai utila alegere pentru toate persoanele interesate de astfel de servicii.

Un alt aspect la fel de important este faptul ca atunci cand trebuie sa te muti ai probabil foarte multe obiecte pe care va trebui sa le transporti, drept pentru care exista si riscul ca obiectele mici sa se piarda atunci cand nu sunt transportate corect.

Avand in vedere acest aspect, cu o masina de inchiriat special adaptata pentru transportul de mobilier, vei avea suficient spatiu pentru a transporta mobilierul in mod corect fara sa apara probleme si fara sa descoperi la final ca o parte din mobila este distrusa in timp ce mici parti din mobilier au fost pierdute.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov