Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchiriere van Brasov

Cauti cele mai bune servicii de inchiriere van Brasov? Te asteptam cu o oferta speciala pentru inchiriere van astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate indiferent de ce anume trebuie sa transporti. Masinile din flota noastra sunt corect intretinute si iti ofera suficient spatiu pentru a putea transporta marfa si alte obiecte mari in cele mai bune conditii.

Inchiriere van Brasov – avantaje

Atunci cand trebuie sa transporti obiecte mari cum ar fi mobilierul sau alte obiecte de dimensiuni considerabile, tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de faptul ca acestea au nevoie de conditii speciale pentru a fi mutate in siguranta. Cu ajutorul serviciilor de inchirieri van Brasov poti sa transporti in cele mai bune conditii o gama variata de obiecte.

Vanurile sunt masini de dimensiuni mari care iti ofera suficienta versatilitate cand vine vorba de mutari, indiferent de ce anume trebuie sa muti. Cu ajutorul unui van, poti sa iti muti mobila dintr-o locatie in alta, poti sa transporti diverse marfuri care nu au nevoie de conditii speciale de transport si care nu sunt reglementate in acest sens, dar poti duce si muncitorii dintr-un loc in altul.

Faptul ca poti inchiria vanul fara sofer iti ofera flexibilitate deoarece il poti conduce sau poti desemna pe cineva sa il conduca la orice ora fara sa depinzi de programul unui sofer sau de programul companiei.

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi zilele in care ai nevoie de van si sa il inchiriezi. Ulterior, il poti utiliza in timpul dorit, la orele dorite si pentru tot ce ai nevoie, fara sa depinzi de nimeni. Totodata, preturile pentru un van cu sofer sunt mai mari decat cele pentru un van fara sofer, ceea ce inseamna ca vei plati mai putin daca il inchiriezi direct fara sofer.

Toate masinile noastre sunt bine intretinute si sunt verificate periodic in service pentru a asigura cele mai bune conditii de calatorie, indiferent de scopul pentru care sunt utilizate. De asemenea, masinile au asigurare astfel incat grija ta este doar sa le conduci pentru a iti indeplini scopurile.

Alegand sa colaborezi cu companii de incredere in domeniul inchirieri te bucuri de avantajul de a avea cele mai bune masini pe care sa le folosesti ori de cate ori ai nevoie, fara sa iti faci griji ca ai putea avea surprize neplacute din partea lor. Ne asiguram in permanenta ca oferim cele mai bune servicii iar numarul de recenzii pozitive vin sa dovedeasca acest aspect.

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov