Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchirieri auto Brasov cu garantie

 

Majoritatea politelor de asigurare va vor acoperi, chiar daca autoturismul este o masina "mai buna" sau mai valoroasa decat propria masina, deci nu trebuie sa va faceti griji daca faceti upgrade sau inchiriati o masina mult mai buna decat cea pe care o asigurati acasa . Retineti ca un accident intr-o masina de inchiriat va va ridica, in mod obisnuit, tarifele daca trebuie sa faceti o reclamatie pe propria polita de asigurare.

Inchirieri auto Brasov cu garantie - sfaturi

1. Despre inchirierea cu cardul

Orice asigurare proprie pentru masina nu acopera totul, dar este posibil ca un card de credit sa faca asta. In unele cazuri, acoperirea cu carti de credit este la fel de buna sau mai buna decat asigurarea dvs. auto; in altele se intentioneaza sa existe asigurare secundara pentru a va ajuta sa acoperiti orice dauna.

2. Documentati-va in ceea ce priveste asigurarea

Atunci cand o masina de inchiriat este deteriorata, se aplica taxe pentru a acoperi veniturile potential pierdute atunci cand vehiculul este in afara drumului pentru reparatii. Acest lucru este, de obicei, taxat pentru o perioada de o zi de inchiriere pentru vehiculul respectiv, iar majoritatea companiilor de asigurari auto nu acopera aceasta taxa. Cu toate acestea, multe carduri de credit; American Express, MasterCard si Visa ofera acoperire astfel de situatii.

3. Fiti atenti la actualizarile de preturi

In trecut, am recomandat sa rezervati o masina la pret redus si apoi sa intrebati despre actualizari la biroul de inchiriere. Acest lucru functioneaza cel mai bine la orele aglomerate atunci cand garajul nu detine cele mai ieftine vehicule si va poate oferi upgrade-uri gratuite sau foarte accesibile la o clasa de masini mai mari datorita problemelor de gestionare a inventarului.

In majoritatea cazurilor, agentul de birou are o discretie considerabila in stabilirea ratelor de upgrade, deci daca el sau ea va intreaba daca sunteti interesat de o masina mai mare, raspundeti ca depinde de pret; s-ar putea sa va aflati intr-o masina mult mai mare si mai buna la un cost mai mic.

4. Verificati pentru programul de recompense sau alte reduceri.

Multe programe de recompense stabilesc relatii cu companiile de inchirieri auto ca membru al companiei. Acestea includ organizatii de calatorie, programe de zbor frecvent ale companiilor aeriene, organizatii specifice varstei, si chiar pentru unele grupuri de sportivi sau hobby-uri. In mod tipic, reducerile pentru masini sunt afisate pe site-ul organizatiei; platiti deja deja cotizatii, asa ca aruncati o privire inainte de rezervare si ati putea gasi o afacere buna.

5. Realizarea unei inspectii prea scurte la plecare.

Cand va ridicati masina, verificati-o inauntru si in afara pentru vedea daca exista daune inainte de a va pleca la drum. Cautati zgarieturi, urme, pete, geamuri electrice cu probleme si multe altele.

Aveti grija de problemele mici si mari; tendinta este de a face o plimbare rapida in jurul masinii in cautarea unor zgarieturi si pete, crezand ca ar fi fost deja remarcate mari probleme, dar acest lucru nu este intotdeauna valabil. Puteti inchiria o masina cu o bara de protectie din spate, pe care compania de inchirieri auto sa nu o observe anterior. Daca nu vedeti inainte de a pleca de la garaj si un inspector o va vedea mai tarziu, voi veti fi complet responsabili.

Faceti fotografii sau un videoclip cu o plimbare lenta in jurul masinii.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov