Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Inchirieri auto Brasov preturi ieftine

 

Mai jos va prezentam cateva motive pentru care aveti neoie de o firma de inchirieri auto:
Masina personala pe care o detineti nu este suficient de spatioasa pentru bagaje si pasageri si nu este nici comoda pentru calatorii pe termen lung.

Inchirieri auto Brasov preturi ieftine


Nu aveti timp sa faceti revizii complete a masinii inainte de a pleca la drum fapt pentru care exista posibilitatea ca pe trasee lungi masina sa se strice si costurile calatoriei sa creasca semnificativ.
personala se uzeaza in timpul calatoriilor.
In majoritatea cazurilor, valoarea unui bilet de avion este mai mica decat valoarea combustibilului pe care il utilizati pentru a ajunge la destinatie, si solutia de a utiliza in orasul de destinatie o masina inchiriata este mai convenabila.
Compania de inchirieri este responsabila de costruile pentru masina inchiriata, s va puteti bucura de calatoria dumneavoastra.
Masinile disponibie in companie sunt variate deci puteti alege ce masina doriti sa inchiriati. In orasele mari aveti posibilitatea de a va proteja masina de ambuteiajele cotidiene specifice.
Calatoria cu masina va ofera atat callitate cat si confort. Beneficiati de calatorii placute si fara riscuri. Masinile pentru inchiriat sunt noi si bine intretinute. Puteti accesoriza masina cu GPS, scaun pentru bebelus, sofer aditional si aer conditionat. Se poate utiliza masina atat in interes de serviciu cat si in vacanta, agentii nostri raspund promt la solicitarile dumneavoastra.
Aveti permis de conducere dar nu aveti masina si vacanta este din ce in ce mai aproape si in timp ce persoanele cu care veti pleca in excursie pun la punct detaliile legate de traseu descoperiti ca nu aveti loc in nicio masina? Atunci este recomandat sa inchiriati o masina.
Pentru o vacanta pe care o petreceti in strainatate nu este exclus sa inchiriati o masina de la destinatie sau sa dovediti o varianta mai buna decat efectuarea unor calatorii prin Europa la volanul unei masini pe care ati inchiriat-o in Romania.
Studiati foarte bine oferta de masini de inchiriat din zona in care doriti sa va petreceti vacanta si rezervati daca pretul vi se pare convenabil. La fel de bine puteti apela si la solutia de a ajunge la destinatie cu ajutorul unei companii low-cost. Daca aveti de gand sa va petrecti mai mult timp in zona cautati oferte si reduceri pentru inchirierea pe termen lung. Avetri posibilitatea de a economisi pana la 15% din costul de inchiriere a unei masini.
Daca v-ati hotarat sa va petreceti vacanta in tara si aveti nevoie de un mijloc de transport cat mai decent, pregatiti-va sa infruntati mentalitatea uneori drastica a expertilor din domeniul inchirierilor auto.
Fiind invatati sa aiba clienti in proportie de 90% straini firmele de rent a car pot avea tarife destul de mari. Este adevarat ca nici romanii care inchiriaza masini nu dau dovada de foarte multa civilizatie. De la furtul masinilor inchiriate si pana la vandalizarea acestora, oamenii au dovedit ca mai au foarte mult de invatat despre comportamentul normal intr-o societate civilizata.
Probabil ca veti dori sa impresionati cu masina inchiriata dar ar trebui sa tineti cont si de faptul ca o masina impreionanta poate sa fie destul de costisitoare.
La o simpla cautare pe internet probabil veti ramane cu impresia ca pretul final pentru inchirierea unei masini de vacanta se rezuma doar la tariful mentionat inmultit cu zilele de concediu. Lucrurile sunt in realitate putin mai complicate.
Daca inchiriati un autoturism trebuie sa lasati si o garantie. In majoritatea cazurilor aceasta va fi blocata de pe un card de credit pe care trebuie sa il aveti atunci cand semnati contractul garantia se stabileste in functie de modelul sau marca de masina inchiriata. Firmele pentru inchirieri solicita ca masina sa revina in garaj in aceleasi conditii, fara avarii si cu plinul facut

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov