Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Inchirieri auto fara asigurari

 

Conform unor studii recente, piata auto arata altfel fata de cea de azi in viitorul nu foarte indepartat. Se pare ca lucrurile vor sta cu totul altfel, masinile pe care azi le vedem doar in parcuri auto, masinile cu alte sisteme de propulsie cum ar fi cele electrice, pe hidrogen, biogaz sau chiar aer comprimat vor fi din ce in ce mai populare. Epuizarea resurselor va conduce spre o schimbare drastica a viziunilor.
Deja marii producatori se intrec sa realizeze motoare care sa aiba un consum mic.
Se preconizeaza ca numarul de unitati in productia de autoturisme va scadea pentru ca cererea nu va mai fi atat de mare datorita alternativelor de transport ecologice precum si datorita tendintei de a utiliza masini inchiriat, companiile de inchirieri auto fiind din ce in ce mai prezente in viata comunitatii.
Pentru firmele de inchirieri auto masinile moderne se vor adapta mai bine scopului pe care il au deoarece aceste masini nu mai pot fi distruse sau furate de catre persoane rau intentionate, nu vor putea fi conduse sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor, si aceste autoturisme nu vor avea nevoie de asigurare, sau asigurarea va fi foarte mica, pentru ca riscul daunelor cauzate de tamponari va fi inexistent.
Acest lucru va fi cu siguranta un avantaj si pentru clienti pentru ca sistemul rent a car ba fi mult mai simplificat si preturile vor fi mai mici.
Se anticipeaza ca autoturismele viitorului vor fi inteligente, revolutia in acest domeniu putandu-se echivala cu revolutia comunicarii, fiind similara cu ceea ce s-a intamplat in domeniul telefoniei mobila, unde de la moda sms-urilor s-a trecut la posibilitatea de a comunica direct prin internet, orientare in spatiu cu GPS-ul, multiple aplicatii extrem de utile pentru anumite grupuri sociale, etc.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov