Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Inchirieri masini Brasov ieftine

 

Masina personala nu mai este un moft este o necesitate: cumparaturile voluminoase pot fi carate usor si in siguranta, escapadele la munte sau la mare sunt la indemana oricui, vizitele la medic sunt mai placute daca nu stam cu grija transportului in comun, taxiurile devin amintire iar aglomeratia din autobuz este doar o amintire neplacuta.
Alte motive pentru a stabili ca masina personala este o necesitate? Putem afla de la majoritatea persoanelor care merg zilnic cu masina sau de cateva ori pe saptamana.

Inchirieri masini Brasov ieftine


Ce putem face cand masina lipseste, taxiul nu este o optiune buna si rudele si prietenii nu pot sa ne ajute? Apelam la o firma de inchirieri auto. De exemplu, o persoana care vine pentru prima data in Brasov are multe drumuri de facut si nu doreste sa apekeze la un taxi din cauza costurilor ridicate, si din cauza ca nu va gasi unul atunci cand are nevoie. Tot ce are de facut este sa inchirieze o masina, in functie de bugetul pe care il are la dispozitie, de nevoile personale (berlina, SUV etc.).
Pentru a beneficia de cele mai reusite concedii, rezervarie se fac din timp, bagajele sunt pregatite, iar pentru o vacanta perfecta este bine sa profitati cat mai mult de fiecare clipa din zilele libere pe care le aveti, iar acest lucru insemna si eficienta sporita de transport.
Fie ca e vorba de un circuit turistic al unei anumite regiuni, fie pur si simplu ai multe bagaje si o familie destul de mare sau calatoresti cu prietenii, nicicand nu poti fi mai eficient in ceea ce priveste timpul alocat transportului ca atunci cand iti pui la punct singur orarul.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov