Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Inchirieri masini cu cardul Visa

 

Daca rezervati o masina in Europa cu cardul Visa, compania de inchiriere masini garanteaza masina pentru dumneavoastra. Daca nu au masina rezervata atunci cand veniti sa o preluati va vor oferi o masina asemanatoare sau una superioara.

Daca deteriorati masina in perioada de inchiriere compania trebuie sa va trimita o instiintare prin fax, posta sau e-mail in termen de cel putin 10 zile lucratoare inainte de a percepe un tarif suplimentar. In acest fel puteti contacta compania pentru a rezolva situatia.

Compania de inchiriere va va trimite prin posta, e-mail sau fax un exemplar al confirmarii rezervarii cu toate detaliile, inclusiv optiunile de anulare si taxele de neprezentare.

Daca nu anulati rezervarea inainte de data mentionata in termenii companiei aceasta va poate percepe tariful pentru o zi de rezervare plus taxele aferente sau pretul integral al inchirierii in functie de termenii companiei.

Daca anulati rezervarea penru inchiriere, cereti codul de anulare de la compania de inchirieri sau de la intermediarul acesteia.

Daca ati folosit o agentie de intermediere aceasta are obligatia sa anunte compania de inchirieri cu privire la anulare si nu trebuie sa va ocupati personal de acest lucru.

In cazul in care compania de inchirieri masini va debiteaza cardul si aveti un cod de anulare, contactati banca sau emitentul cardului pentru posibila stornare a tranzactiei.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov