Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchirieri masini cutie automata Brasov

Cauti inchirieri masini cutie automata Brasov? Te asteptam cu cele mai bune si mai avantajoase preturi pentru o gama variata de masini. In plus, avem avantajul de a va oferim cele mai de calitate servicii datorita faptului ca verificam masinile in service dupa fiecare inchiriere astfel incat tu sa te poti bucura de cele mai bune servicii in sensul acesta si sa nu ai niciodata suprize neplacute in momentul in care inchiriezi masini e la noi.

Inchirieri masini cutie automata Brasov - avantaje

Majoritatea oamenilor se intreaba care este cea mai mare diferenta dintre o masina manuala si una automata. Principala diferenta este la cutia de viteze: la o masina manuala, va trebui sa schimbati vitezele de unul singur, in timp ce o masina automata va schimba vitezele singura, in functie de viteza.

In consecinta, masinile manuale au cateva elemente suplimentare care nu apar la masinile automate, precum bara de viteze si o a treia pedala pentru a controla ambreiajul. Din cauza acestor piese suplimentare, masinile manuale sunt mai dificil de condus decat cele automate.

Masinile automate devin din ce in ce mai populare la nivel mondial

Chiar daca in Europa masinile manuale sunt populare, iar in America se prefera masinile automate, acest lucru s-ar putea schimba in urmatoarele decenii. 40% din masinile noi vandute in Europa sunt acum modele automate.  Una dintre cauze ar fi aparitia masinilor electrice, care tind sa aiba transmisie automata, iar cutia de viteze manuala urmeaza sa devina o piesa a trecutului. Cel mai indicat ar fi sa va achizitionati sau sa inchiriati de acum o masina automata astfel incat sa va puteti obisnui cu noile tehnologii.

De ce este mai bine sa inveti sa conduci cu o masina automata?

Masinile automate sunt mult mai usor de condus, intrucat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la controlul ambreiajului sau la utilizarea schimbatorului. Din acest motiv, unele persoane aleg sa invete sa conduca cu o masina automata.

In anumite tari examenul auto se poate da si pe masini automate, iar daca treceti examenul auto, veti putea conduce mai multe modele de masini care deja au implementat tehnologia automata. Indicat ar fi sa incepeti sa exersati condusul cu masini automate, in special daca vreti sa aplicati pentru un permis de conducere international sau daca doriti sa va mutati in alta tara.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov