Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchirieri microbuz marfa Brasov

Cauti cele mai bune servicii de inchireri microbuz marfa Brasov? Te asteptam la autorent Brasov cu cele mai bune astfel de servicii. Indiferent de modul in care urmeaza sa folosesti microbuzul si de necesitatile specifice pe care le ai, te vom ajuta sa obtii cele mai bune solutii pentru tine.

Inchirieri microbuz marfa Brasov - avantaje

Multi soferi din intreaga lume prefera sa inchirieze vehiculele, mai degraba decat sa le cumpere. Acest lucru este valabil pentru persoanele care au nevoie de un vehicul pentru uz personal, precum si pentru persoanele care au nevoie de el pentru afaceri. Exista atat de multe optiuni de inchirieri disponibile, incat aproape toti cei care au nevoie de un vehicul - fie ca este vorba despre o un autovehicul mic sau mare - pot avea numeroase beneficii.

Pe strazile din Romania se pot observa cu usurinta autoutilarele. Acestea permit persoanelor fizice sa transporte bunuri si materiale intr-un mod usor. Asadar, autovehiculele se gasesc pe piata de inchirieri sub toate formele si dimensiunile, iar anumite companii de inchirieri va pot oferi o autoutilara conform nevoilor dumneavoastra – avand toate specificatii pe care le doriti. De altfel, firmele de inchiriere au la dispozitie o gama larga de autovehicule, de la toti cei mai buni producatori, iar acest lucru ne permite sa oferim fiecarui client o autoutilara care i se potriveste, indiferent daca este pentru afaceri sau doar pentru utilizare in scop personal pentru cateva zile.

In acest articol vom preciza motivele pentru care ar trebui sa inchiriati o autoutilitara in loc sa cumparati una.  Mai jos veti putea citi despre optiunile pe care le aveti atunci cand inchiriati si cateva explicatii cu privire la modul in care autoutilarele sunt avantajoase. Desigur, avand in vedere ca autoutilitarele sunt utilizate ca vehicule pentru transportul comercial, urmatoarele informatii se vor baza pe aceste aspecte.

Contractul

Se considera ca inchirierea unui autovehicul pe baza unui contract este cea mai populara forma de leasing din lume. Acest lucru se datoreaza faptului ca ofera o serie de avantaje pentru soferi, fie ca acestia conduc o autoutilitara sau o masina de mari dimensiuni, fie ca sunt pentru transportul obiectelor personale sau pentru afaceri. Principalele avantaje ale contractului de inchiriere sunt:

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov