Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Inchirieri microbuz marfa fara sofer

Cauti Inchirieri microbuz marfa fara sofer ? Te asteptam cu cele mai bune servicii de inchirieri auto in Brasov, indiferent daca esti in cautarea unui microbuz de marfa, unei masini pe concedii sau unui van. Toate masinile din flota noastra sunt verificate astfel incat sa fie mereu in stare perfecta.

Inchirieri microbuz marfa fara sofer – sfaturi utile

Decizia de a inchiria sau cumpara o autoutilitara va depinde deseori de un lucru cheie: cati bani aveti?

Cu toate acestea, pot exista si alti factori care va pot influenta decizia, cum ar fi cat timp intentionati sa folositi autoutilitarul si ce veti face cu acesta.

Daca lucrati in constructii, de exemplu, este putin probabil sa doriti sa inchiriati o autoutilitara, avand in vedere riscul ridicat de deteriorare la fata locului si preturile ridicate pe care va trebui sa le platiti pentru a repara orice dauna. In egala masura, daca doriti doar o autoutilitara mai mare sau mai mica pentru a finaliza un anumit task, nu va fi nevoie sa achizitionati un astfel de vehicul.

Deci, care este cea mai buna solutie pentru tine? Cititi mai departe pentru sfaturile noastre pentru a decide cel mai bun mod de a obtine o camioneta.

In opinia noastra, cea mai buna modalitate de a obtine o autoutilitara este sa inchiriati una. Inchirierea unui autovehicul poate insemna orice, de la o inchiriere de o singura zi la un contract pe un termen mai lung. Asadar, in cazul in care doriti sa inchiriati trebuie sa intelegeti faptul ca va trebui sa fiti responsabil pentru acest autovehicul, iar asigurarea si chiar reparatiile pentru daune vor trebui platite de dumneavoastra. Totusi, veti plati un pret fix pentru serviciul de inchiriere, cu exceptia combustibilului. In cadrul anumitor firme de inchiriere preturile pot diferi de la un autovehicul datorita functiilor pe care le are autovehiculul.

In unele cazuri inchirierea unei autoutilitare poate fi mai scumpa decat leasingul, deoarece contractele sunt mai flexibile. Inchirierea pe termen scurt este, de obicei, pe zi sau saptamana, dar pot exista si perioade de inchiriere pe termen mai lung cu clauze de returnare diferite. Asadar, acest lucru inseamna ca puteti trimite autovehiculul inapoi si opri platile intr-un timp foarte scurt, in cazul in care un proiect va urma sa se termine.

 

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov