Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Informatii utile pentru inchiriere

 

Masina inchiriata trebuie sa aiba centuri de siguranta pentru toate locurile. Nu uitati sa le folositi. Sunt obligatorii in majoritatea statelor.

In multe tari scaunele speciale pentru copii mai mici de 4 ani sunt obligatorii. Este indicat sa anuntati compania de inchirieri inainte pentru a rezerva si scaunul pentru copil si veti primi si o taxa suplimentara pentru acest scaun.

Multe companii de inchirieri auto au masini accesibile pentru persoanele cu dizabilitati. Asigurati-va ca faceti aranjamentele in avans pentru a va asigura ca aveti un vehicul disponibil.

Majoritatea companiilor de inchirieri ofera harti ale regiunii. Panificati-va traseul inainte de a parasi compania pentru a va asigura ca nu trebuie sa intrebati pe drum.

Cititi contractul de inchiriere cu atentie si intrebati daca sunteti nesigur de anumite mentiuni.

In general, se percep taxe suplimentare in cazul in care masina este restituita in alt oras decat cel in care a fost inchiriata se percep taxe suplimentare. Asigurati-va ca anuntati compania atunci cand inchiriati ca doriti sa predati masina intr-o locatie diferita.

Informati-va cu privire la politica firmei de inchirieri in ceea ce priveste consumul de combustibil. Unele companii au o mica taxa pentru benzina si doresc ca masina sa fie returnata cu rezervorul gol. Majoritatea insa va vor taxa la pretul firmei, pentru a umple rezervorul cand masina este returnata si in aceasta situatie cel mai bine este sa aduceti masina cu rezervorul plin, pentru ca pretul de la benzinarie este de obicei mai mic decat cel perceput de companie.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov