Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Masina de inchiriat Brasov

 

Este bine sa plecati la drum cu autoturismul propriu, dar nu detineti unul, cel mai recomandat este sa inchiriati cat timp sunteti plecati in vacanta.
Atunci cand alegi un autoturism de inchiriat trebuie avute in vedere cateva elemente importante. Numarul pasagerilor si volumul bagajelor vor influenta din start dimensiunea autoturismului ales, astfel pentru un grup de cel putin 3 persoane cu bagaje medii sunt excluse din start modelele din clasa mini, in defavoarea celor din clasa medie, medie compacta si automat a celor de teren.
Pentru mai multe informatii accesati paginile rent a car pe internet, masini de inchirat ieftine si reduceri rent a car.

Masina de inchiriat Brasov


Vacantele au cel putin doua drumuri relativ lungi, la dus si la intors si in plus au si deplasarea urbana. Evolutia tehnica a eliminat discrepantele in asa fel incat diferentele dintre propulsoare pe benzina si cele diesel sunt extrem de mici, aproape insesisabile iar alegerea se va baza pe preferintele soferului.
Alegeti fire de rent a car de incredere care ofera transparenta totala aspra serviciilor pentru a evita costurile suplimentare ce va pot strica vacanta.
Inchirierile auto devin servicii din ce in ce mai utilizate in Romania. Multe persoane aleg aceasta varianta pentru flexibilitate si pentru libertatea oferita in special in timpul unro vacante in care aveti nevoie de relaxare si confort. Utilizarea serviciilor unei firme de inchirieri auto va poate aduce numeroase avantaje dar este bine sa fiti atenti cu cine locrati. Alegeti companii de incredere care va pot garanta servicii de calitate.
Cand alegeti o companie de rent a car este indicat sa va ganditi si la ce costuri implica un astfel de serviciu. In afara de pretul ce trebuie platit pentru a inchiria masina, este bine sa aveti in vedere ca este posibil sa apara si costuri suplimentare. O buna idee este sa notati aceste sume si sa determinati daca puteti cumva sa economisiti atunci cand inchiriati masina.
Alegeti masina potrivita. Daca veti calatori doar cu partenerul sau partenera va este suficienta o masina mai mica si care implicit consuma mai putin. Veti plati mai putin si pentru combustibil si pentru inchiriere. Daca veti calatori si cu copii sau cu mai multi prieteni si aveti mai multe bagaje atunci este recomandat sa alegeti o masina mai mare. Choar daca veti plati mai mult, va veti bucura si de confort.
Ganditi=va la perioada de inchiriere. Sunt si companii care va ofera reduceri cand inchiriati pe termen lung. Daca aveti nevoie de o masina pentru o saptamana este posbil sa nu primiti un pret la fel de bun. In acest caz totul este in legatura cu nevoile pe care le aveti si cu perioada pe care se va face inchirierea.
Determinati exact ce anume include costul pentru masina pe care urmeaza sa o onchiriati. Aveti grija ca pretul platit pentru masina de inchiriat sa includa un numar cat mai mare de servicii precum asigurarea, garantia, asigurarea in caz de accident, accesoriile, asigurarea de furt, etc.
Incercati sa profitati de reduceri si oferte.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov