Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Masini de inchiriat in Brasov ieftine

 

Orice oras mare, mai ales cele cu un potential turistic mare, are nevoie de o multime de servicii conexe. Masini de inchiriat in Brasov ieftine este unul dintre acestea. Daca pana acum cativa ani o astfel de afacere avea sens doar in Bucuresti, acum Brasovul s-a inscris irevocabil pe calea dezvoltarii care merge si in aceasta directie. Autostrada si aeroportul, care au termen definalizare anul 2016, sunt argumente in plus pentru aceasta idee. Din ce in ce mai multi turisti si oameni de afaceri isi vor dori sa poata sa se deplaseze cu usurinta si sa nu depinda de mijloace de transport in comun sau de terte persoane. Mai ales ca in ultimi ani orasul a cunoscut o sistematizare eficace pentru reglarea traficului. Traficul in Brasov nu este o problema nici macar la orele de maxima circulatie. Noi va punem la dispozitie un parc auto generos, in care veti regasi masini practice, ca cele marca Dacia, dar si masini cu dotari ceva mai speciale. Preturile se vor calcula in functie de modelul ales si de timpul pentru care vreti sa dispuneti de aceasta masina. Dar va asiguram ca masina noastra niciodata nu va va lasa in drum.

Masini de inchiriat in Brasov ieftine


Daca ati facut o rezervare on line puteti sa luati in serios acea rezervare in momentul in care sunteti contactati de reprezentantii companiei respective si faceti un schimb de informatii in ceea ce priveste rezrvarea. Alfel riscati sa ajungeti la eroport sau la locul stabilit si sa nu va astepte nimeni. Vedeti daca pe site exista un numar de telefon la care firma raspunde si vedeti daca au si o adresa valabila.
In orice moment se poate renunta la inchiriere daca vi se pare ceva in negerula cu masina pe care agentul rent a car a adus-o. Este mult mai bine sa preveniti decat sa vindecati. Prin urmare este mai bine sa aveti in vedere mai multe firme rent a car.

 

Masini de inchiriat in Brasov ieftine-modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov