Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Masini ieftine de inchiriat

 

Diferite tipuri de clienti aleg sa inchirieze masini ieftine, pentru ca au in plan ca masina respectiva sa o tina doar o zi pentru a rezolva treburi minore si pentru bugetul redus pe care il vor aloca pentru masina respectiva.
Evident pentru a inchiria o masina la un pret mic, clientul va trebui sa stie exact pe ce fel de masina va aloca bugetul si sa se gandeasca de doua ori daca masina dorita are un consum acceptabil de carburant pentru drumurile pe care urmeaza sa le faca.
Este important ca si clientul sa stie cat e dispus sa plateasca pentru masina pe care urmeaza sa o inchirieze din atatea masini puse la dispozitie de companie.
Pentru acele persoane care vor sa conduca mai confortabil, firmele pun la dispozitie masini care au o cutie de viteze automata. Acestea sunt preferabile fata de alte masini pentru ca au consumul de carburant reduse si sunt foarte usor de condus. Preturile pentru acestea sunt foarte scazute.
Este important de stiut ca folosirea autoturismului inchiriat are loc in baza respectarii unor dispozitii legale privind circulatia pe drumurile din Romania. Nu supraincarcati masina si nu o folositi pentru transportul de marfa.

Masini ieftine de inchiriat


Nu utilizati autoturizmul in teste, urse sau pentru a remorca alte vehicule.
Nu efectuati reparatii decat in garaje auto autorizate si doar cu acordul si conform cu instructiunile proprietarului, tambursat pe baza prezentarii facturii eliberate pe numele propriatrului si insotita de un aviz de reparatii.
Nu lasati masina deschisa sau cu cheile in contact. Nu conduceti sub influenta medicamentelor, drogurilor sau alcoolului.
Probabil ca toti am inchiriat masini sau avem cel putin un prieten care a inchiriat o masina, fie in Bucuresti fie in oricare alt oras din tara.
Parerile sunt in acest sens impartite. Ba ca firmele rent a car merita tratamentul unora fata de masinile pe car ele inchiriaza, ba ca in tara noastra firmele rent a car nu sunt serioase.
Va recomandam ca inainte de a inchiria sa va documentati si sa va informati cat mai bine in ceea ce priveste piata rent a car.
Daca ati gasit o oferta buna pentru a inchiria o masina nu va grabiti sa faceti rezervarea sau sa achitati un avant. Nu de fiecare data ce este ieftin este musai si bun. Va reocmandam sa va acordati 10 minute pentru un research cu privire la firmele care ofera masini. Este simplu sa cautati pe Google numele firmei rent a car alaturi de cuviantul recomandari si sa va uitati pe rezultatele oferite. Va puteti face o prima idee care va influenta pe viitor alegerea firmei rent a car. Nu platiti un avans online inainte de a avea un contract semnat decat in cazul in care este vorba despr eo firma de la care ati mai inchiriat si aveti incredere in ea. In mod normal plata perioadelor de inchiriere plus garantia se platesc in momentul in care semnati contractul si predati masina la o firma de rent a car. Exista si riscul ca in momentul in care faceti un avans online solicitat de firma rent a car sa pierdeti respectiva suma de bani.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov