Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Piata firmelor rent a car

 

Comportamentul companiilor rent a car in relatiile cu concurentii promoveaza concurenta libera, sinceram flexibila si deschisa.
Astfel se evidentiaza faptul ca angajatii nu au voie sa foloseasca informatii confidentiale si este exclus ca acestia sa faca afirmatii false despre strategiile si practicile in ceea ce priveste dezvoltarea firmei.
Companiile de inchirieri auto ar trebui sa evite toate formele de angajamente anti-concurentiale, si concurenta pe piata de inchirieri auto se face cinstit, cu preturi corecte si servicii de calitate.
Un bun comportament in ceea ce priveste firmele de inchirieri auto vizeaza calitatea si integritatea. Modul in care companiile rent a car se comporta cu colaboratorii, clientii, concurenta, furnizorii, partenerii si angajatii determina modul in care se construieste increderea pe termen lung si duce in final la un succes indelungat pe piata si la o dezvoltare reala. Atata timp cat un comportament este corect pentru clienti, competitori, furnizori dar si pentru angajati si prezinta informatii clare si oferte corecte de servicii si masini, cu atat publicul va avea o mai mare incredere in respectiva companie.
Relatiile cu clientii sunt un alt comportament de succes pentru companile de rent a car. Succesul in afaceri depinde de abilitatea personalului de a construi relatii solide cu furnizorii si clientii prin funrizarea de informatii clare si corecte atat pentru clienti cat si pentru furnizori.
Pe cealalta parte p cpmpanie de inchirieri trebuie sa identifice cele mai bune oportunitati pentru clienti, cat si pentru ei, in asa fel incat sa poata exploata aceste informatii pentru o dezvoltare de lunga durata in acest domeniu.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov