Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Reduceri la rent a car

 

Pentru persoanele care au programate excursii dar au omis sa se interese cu privire la transport poate fi o surpriza daca se vor gandi sa inchirieze masini in perioada sarbatorilor.
De sarbatori in marile orase europene, companiile de inchirieri auto ofera reduceri foarte mari in special pentru masinile ce sa inchiriaza la pret mediu sau minim. In unele tari, in perioada sarbatorilor, pentru persoanele care inchiriaza un autoturism pentru intregul sejur, o masina din clasa low cost preturile pot incepe si de la 4 euro pe zi, ceea ce face ca cei care nu si-au rezervat masina din timp sa fie nevoiti sa apeleze la masini mai mari care se inchiriaza chiar daca a reducere, la preturi mari.
In UE, s-a inregistrat o crestere mare a cererii la servicii rent a car, ceea ce face ca si domeniul acesta sa ofere semne clare de revenire.
Faptul ca o masina inchiriata va ofera independenta, ca se poate vizita ceea ce doriti si cand doriti, in orase europene aglomerate, ca putetie face prorpiul tur de oras si placerea de a conduce ofera serviciilor de inchirieri un potential turistic de care ne putem bucura toti, indiferent de meridianele pe care ne petrecem vacanta.
Si in Romania cererea in special penttru masini de inchiriat in orase mari precum Brasovul, a inregistrat o crestere. Specialistii spun ca diferenta este din cauza faotului ca Romania nu este pe rutele preferate de sarbatori de turisti si ca aici obiceiurile consumatorilor autohtoni nu sunt orientate spre servicii rent a car.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov