Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Rent car Brasov ieftine

 

Majoritatea persoanelor care inchiriaza stiu ca taxele in aeroport sunt mai mari, dar sunt si companii ai caror reprezentanti sunt persuasivi si pun suficienta presiune pe calator pentru a il convinge sa se razgandeasca. Companiile fac un profit mare din asigurarile de calatorie. Unii reprezentanti sunt pregatiti sa va convinga prin orice mijloace.

Rent car Brasov ieftine


Va vor spune ca asigurarile lor acopera daune foarte costisitoare, ceea ce poate sa fie adevarat sau nu. Puteti auzi diverse povesti cum ca la alte companii asigurarile nu au functionat in cazul unor daune majore.
Pot fi adevarate, dar sansele sunt foarte mici sa aveti vreodata nevoie de astfel de asigurari. De multe ori propria asigurare auto acopera si daunele in cazul in care inchiriati o masina. Sunati-va brokeru de asigurari pentru a va lamuri.
Verificati de asemenea si banca la care aveti cardul pentru a vedea daca plata cu cardul pentru inchirieri auto va asigura acoperirea in caz de coliziune. In multe cazuri veti primi un raspuns pozitiv.
In functie de cat de lunga este calatoria dumneavoastra asigurarile de calatorie pot fi o idee buna. Asigurarea pe care o ofera de obicei companiile de inchirieri auto sunt foarte scumpe si de multe ori nu sunt necesare.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov