Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Rent a car – ce alegi?

 

Daca va ganditi sa plecati intr-o calatorie de afaceri sau de placere si nu stiti care este cea mai buna solutie de transport, trebuie sa stii in acest caz ca inchirierea masinii va da maximul de flexibilitate fara sa mai vorbim de faptul ca in unele tari este singura posibilitate de a calatori.
Cu toate ca sistemul rent a car are o valoare recunoscuta si este din ce in ce mai popular. Ar trebui sa recunoastem ca alegerea unei masini sau a unei companii de rent a car nu este un lucru usor. La fel ca si in alte domenii lipsa de informare duce la complicatii in momentul in care va hotarati sa inchiriati masina. Alegerea unei solutii optime poate sa insemne o bataie de cap in polus si odata ce ai ales corect calatoria poate sa inceaoa.
Este foarte important sa alegeti ce tip de masina va doriti. De asemenea este de preferat sa inchiriati masina cu care va puteti invata usor. Sunt mai multe site-uri de inchirieri auto, in special cele care ofera sfaturi ce va pot ajuta sa alegeti corect o masina.
Marimea masinii este foarte importanta si se alege in functie de ce urmeaza sa faceti cu masina inchiriata. Daca aveti nevoie de masina doar pentru afaceri, atunci o masina mare care consuma foarte mult, nu este indicata. Daca plecati in vacanta cu familia aveti nevoie de o masina incapatoare. Trebuie sa nu uitati sa verificati conditiile de pe contract si ar fi bine sa faceti macar cateva fotografii autoturismului atunci cand il inchiriati atat la interior cat si la exterior pentru a evita discutiile ulterioare cu compania de rent a car.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov