Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Rent a car cutie automata Brasov

Cautati cele mai bune servicii rent a car cutie automata Brasov? Suntem prezenti cu cele mai bune servicii in sensul acesta si va asteptam cu o gama variata de masini pentru toate necesitatile. Indiferent daca sunteti in cautarea unei masini pentru vacante si concedii sau aveti nevoie de o masina utilitara pentru diverse activitati, flota noastra este formata din vehicule noi, in cea mai buna stare de functionare, care va vor ajuta sa va puneti in aplicare toate proiectele.

Rent a car cutie automata Brasov – informatii utile

Foarte multi soferi prefera sa conduca masini manuale, insa, incetul cu incetul, aceasta tehnologie va disparea. Pentru inceput, orice sofer ar trebui sa fie constient de anumite avantaje pe care o masina automata le are.

Este usor de condus

Cel mai evident si mai comun avantaj al conducerii unei masini automate este ca acestea sunt de obicei mai usor de condus decat masinile manuale.  Nu va mai trebui sa schimbati vitezele sau sa folositi o pedala de ambreiaj.

Conducand o masina automata, veti avea o experienta mult mai relaxanta atunci cand veti conduce pe autostrada. Avand cutii de viteze mult mai noi si moderne, dispunand de noile tehnologii, masinile automate nu sunt la fel de lente sa raspunda la comenzi, asadar, soferii se vor putea bucura de drumurile parcurse cu automobilul. De asemenea, cutiile de viteza automate au de obicei mai multe trepte de viteza decat masinile manuale (de cele mai multe ori, o cutie de viteze standard are pana la 6 trepte de viteza, insa o masina care are o cutie automata poate avea oriunde intre 6 si 10 viteze, cele mai populare fiind optiunile cu 7 si 8 trepte de viteza). Acest lucru a condus la o experienta mult mai linistita si mai silentioasa pe autostrada, cat si la o economie mai buna de combustibil.

Mai accesibil

In anumite tari precum SUA si Canada, masinile automate sunt populare si se intampla destul de rar ca oamenii sa invete vreodata sa conduca masini manuale. In ultimele decenii chiar si romanii au preferat sa conduca masini automate in locul celor manuale. Totusi, e bine de stiut faptul ca aceasta noua tehnologie este mult mai accesibila publicului larg o data cu aparitia noilor modele de la diferite branduri de masini.

In cazul in care doriti sa inchiriati o masina automata, sa stiti ca oricine invata sa conduca o masina manuala , poate conduce in mod natural si o automata.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov